Meni
Korpa

Rolling Realms

Rolling Realms
Rolling Realms
Rolling Realms
Rolling Realms

Opis artikla

Rolling Realms je jednostavna društvena igra, koja je veoma pogodna za igrače koji nemaju mnogo iskustva. Laka postavka igre omogućava igračima da je igraju bilo gde, tako da je ova igra pravi izbor da je ponesete na putovanje. Moguće je da lako prilagodite težinu igre izborom odgovarajućih karata carstva i ciljeva. Rolling Realms spada u kategoriju Roll and Write igara, tako da će igrači tokom partije ucrtavati razne simbole u svoje carstvo, koristeći markere, koje će kasnije moći da izbrišu.

Ovu igru je osmislio čuveni dizajner Džejmi Stegmajer (Scythe, Tapestry, Viticulture, Charterstone) za vreme pandemije korona virusa. Prvobitno je bila namenjena za online igrenje, a ideja Džejmija Stegmajera je bila da iskoristi vreme karantina kako bi preko nje uveo nove igrače u svet društvenih igara. Nakon velikog uspega na Facebook Live platformi, igra je dobila i svoju fižičku verziju.

Igrači dobijaju karte carstva koje sadrže različite terene, kao što su šume, planine, reke i ostrva. Svaki put kada igrač baci kockice, svi igrači ucrtavaju simbole sa kockica u svoje carstvo. Resursi kao i sami tereni će biti izvor vaših poena tj. zvezdica koje pokušavate da osvojite i pobedite u igri. Tokom tri runde biće otvoreni i javni zadaci, koji će donositi dodatne zvezdice igračima, a igrač sa najviše zvezdica na kraju treće runde je pobednik!

Društvena igra Rolling Realms na boardgamegeek.com

Rolling Realms
Opšte informacije
Trajanje partije 30 minuta
Uzrast 14+
Broj igrača 1-6
Kompleksnost 1.90 / 5
Mehanike igre Bingo, Dice Rolling, Paper-and-Pencil, Simultaneous Action Selection, Solo / Solitaire Game
Dizajner Jamey Stegmaier
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Veoma malo teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Rolling Realms
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Stonemeier Games
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 850032180092
2,800.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro