Meni
Korpa

Rococo Deluxe

Rococo Deluxe
Rococo Deluxe
Rococo Deluxe
NOVO
Rococo Deluxe
Rococo Deluxe
Rococo Deluxe

Opis artikla

Dobrodošli u Francusku Luja XV, u doba raskošnih balova i ekstravagantnih haljina, u doba rokokoa! Za samo nekoliko nedelja Luj XV će biti domaćin poslednjeg Velikog bala u sezoni, gde će sve zvanice želeti da zasene ostale elegancijom i gracioznošću. U vašu krojačku radionicu neprestano stižu zahtevi za elegantnim ogrtačima, odelima, po poslednjoj modi, i raskošnim haljinama koje mogu da naprave samo majstori zanata. 

U društvenoj igri Rococo vi ste vlasnik ugledne krojačke radnje koji želi da poveća svoj ugled tako što će njegove kreacije biti zapažene na dvoru Luja XV.  U svakom potezu odigravaćete karte koje predstavljaju vaše zaposlene uz pomoć kojih ćete obavljati razne akcije - kao što su zapošljavanje novih radnika, nabavka luskuynih materijala ili krojenje haljina i odela za iznajmljivanje ili prodaju. Međutim, nisu svi zaposleni sposobni da izvrše sve zadatke, pa morate pažljivo da planirate kako ćete ih upotrebiti, pogotovo jer svaki zaposleni dononosi jedinstveni bonus.

Rococo Deluxe je raskošna verzija igre Rococo, koja uključuje premium komponente kao što su polirezinski tokeni, zlatotisak, plišane vrećice i metalni naprstak koji predstavlja prvog igrača. Ako se tome doda da je ilustracije radio, najpopularniji umetnik u svetu društvenih igara, Ian o Tul jasno je da ova igra svojim izgledom i kvalitetom pripada periodu koji opisuje. Pored osnovne igre Rococo Deluxe uključuje i ekspanzije: Jewelry Box, Festivity Dresses, takođe dobijate i Fancy Dresses promo, a uključen je i Madame du Barry solo mod. 

Društvena igra Rococo Deluxe Edition na boardgamegeek.com

Rococo Deluxe
Opšte informacije
Trajanje partije 60-120 minuta
Uzrast 14+
Broj igrača 1-5
Kompleksnost 3.03 / 5
Mehanike igre Area Majority / Influence, Deck, Bag, and Pool Building, End Game Bonuses, Hand Management, Income, Open Drafting, Set Collection
Dizajner Matthias Cramer, Stefan Malz, Louis Malz
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Rococo Deluxe
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Eagle-Gryphon Games
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 609456648257
16,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro