Meni
Korpa

Schotten Totten 2

Schotten Totten 2
Schotten Totten 2
Nema na stanju
Schotten Totten 2
Schotten Totten 2

Opis artikla

Škotska je u panici, rat između klanova bukti jače nego ikad! Komšije se približavaju, spremite ključalo ulje! Predstavljamo vam dinamični nastavak igre Schotten Totten, jedne od najboljih kartičnih igara za dva igrača!


U društvenoj igri Schotten Totten 2 jedan igrač je napadač koji pokušava da probije zidine zamka igrača koji se brani. Igrači će grupisati svoje snage na pojedinim delovima zidina igrajući karte koje pretstavljaju vojnike različite snage. Na svakoj od sedam lokacija na bojnom polju može da bude od 2 do 4 karte, u zavisnosti od lokacije, i u većini slučajeva (ali ne u svim) najjača formacija će osvojiti tu lolaciju. Snagu formacije određuju odigrane karte, u stilu pokera. Branitelj na raspolaganju ima i tri tokena ključalog ulja sa kojima može da uništi karte napadača. Zajednički špil karata se sastoji od vojnika vrednosti od 0 do 11 u pet različitih boja i deset taktičkih karata koje mogu da donesu preokret na bojnom polju u poslednjem času. Napadač pobjeđuje ako ima kontrolu nad oštećenim zidinama ili ako ošteti četiri dela zidina. Kada se izvuče poslednja karta u špilu, napadač dobija poslednju priliku da pobedi. Ako ne uspe, defanzivac pobeđuje.


Budite napadač ili branitelj zamka u ovoj brzoj, asimetričnoj i taktičkoj igri sa kartama u kojoj do izražaja mora da dođe vaša sposobnost blefiranja.


Društvena igra Schotten Totten 2 na boardgamegeek.com

Schotten Totten 2
Opšte informacije
Trajanje partije 20 minuta
Uzrast 8+
Broj igrača 2
Kompleksnost 2.00 / 5
Mehanike igre Hand Management, Set Collection
Dizajner Reiner Knizia
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Vrlo malo teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Schotten Totten 2
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač IELLO
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1490
1,800.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro