Meni
Korpa

Star Wars: Rebellion

Star Wars: Rebellion
Star Wars: Rebellion
Star Wars: Rebellion
Star Wars: Rebellion
Nema na stanju
Star Wars: Rebellion
Star Wars: Rebellion
Star Wars: Rebellion
Star Wars: Rebellion

Opis artikla

Star Wars: Rebellion je strateška društvena igra iz Star Wars univerzuma koja vas vodi u srce borbe za prevlast u galaksiji, daleko, daleko odavde... Osmišljena je kao igra za 2 igrača (mada može i 4, 2 tima od po 2 igrača), gde jedan igrač vodi Imperiju, a drugi Pobunjenike. U igri se pojavljuju svi najpoznatiji likovi iz ovog filmskog serijala i zaista će fanovi serijala biti oduševljeni. Ljubitelji društvenih igara će biti oduševljeni činjenicom da igra dolazi sa preko 150 plastičnih minijatura, dve table za igru i 32 planetarna sistema iz serijala. Izdavač igre Fantasy Flight Games je uveo jednu jako zanimljivu stvar tako da nakon što odigrate svoju partiju Rebelliona, možete njima da prijavite rezultat koji oni i objavljuju u kojim delovima sveta preovlađuje Imperija, a gde pobeđuju Pobunjenici kao i druge interesantne statistike, tako da zaista imate osećaj da učestvujete u mnogo mnogo većoj borbi od one koja se odigrava na stolu ispred vas.

Star Wars: Rebellion se već dugo vremena nalazi među top 10 nabolje ocenjenih igara na sajtu boardgamegeek.com, a na toj listi je i najbolje ocenjena igra za dva igrača.

Društvena igra Star Wars: Rebellion na boardgamegeek.com

Star Wars: Rebellion
Opšte informacije
Trajanje partije 180-240 minuta
Uzrast 14+
Broj igrača 2-4
Kompleksnost 3.73 / 5
Mehanike igre Area Majority / Influence, Area Movement, Area-Impulse, Card Play Conflict Resolution, Contracts, Delayed Purchase, Dice Rolling, Die Icon Resolution, Events, Hand Management, Hidden Movement, Income, Once-Per-Game Abilities, Simulation, Take That, Team-Based Game, Variable Player Powers, Variable Set-up
Dizajner Corey Konieczka
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Star Wars: Rebellion
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Fantasy Flight Games
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG242
16,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro