Meni
Korpa

Stonemaier Games

Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG1133
Between Two Castles of Mad King Ludwig  je zanimljiva igra sa pločicama u kojoj dizajnirate dvorac uz pomoć drugih igrača. Svaka pločica predstavlja jednu prostoriju dvorca, a vaš izbor koju prostoriju gde postaviti će biti glavni izvor poena u ovoj igri. Svaki igrač učestvuje u konstrukciji dv..
6,500.00Din
Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG285
Between Two Cities je veoma brza igra za 3 do 7 igrača u kojoj se bukvalno nalazite između dva grada. Gradite oba grada, jedan sa leve a jedan sa desne strane, zajedno sa vašim komšijama koje sede sa vaše leve odnosno desne strane. Draftujete pločice i birate koju ćete u koji grad ugraditi. U igri s..
4,000.00Din
Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG756
Between Two Cities: Capitals je ekspanzija za igru Between Two Cities koja donosi nekoliko novih stvari poput planova za gradnju (layout-a), kvartova (district) i jedinstvenih civilnih zgradaBetween Two Cities je veoma brza igra za 3 do 7 igrača u kojoj se bukvalno nalazite između dva grada. Gradite..
2,400.00Din
Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG1147
My Little Scythe je porodična igra nastala inspirisana hit igrom Scythe, tako što je jedan od igrača želeo da napravi igru koju će moći da igra sa svojim kćerkama. Njihov omiljeni crtani film je bio My Little Pony, pa je odatle igra dobila i ime.U igri svako od igrača kontroliše 2 životinje, 2 fanta..
6,800.00Din
Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG1467
U Pendulumu svaki igrač je uticajni plemić, sa jedinstvenim osobinama, koji ima za cilj da nasledi kralja i postane novi vladar kraljevine Dünya. Igrači upravljaju svojim radnicima i teže da povećavaju oblast pod svojim uticajem u realnom vremenu kako bi sakupili resurse i napredovali na četiri skal..
7,500.00Din
Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG1605
Društvena igra Red Rising je zasnovana na futurističkom serijalu romana Pirsa Brauna. U ovim romanima distopijsko društvo podeljeno na 14 kasta, koje su nazvane po bojama. Ljudima su dodeljene uloge u životu koje je naizgled nemoguće prekinuti. Crvena, najniža kasta, pokušava to da promen..
4,400.00Din
Scythe Scythe
BESTSELER
Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG475
Društvena igra Scythe je osvojila srca ( i novac) mnogih preko Kickstartera, pre svega svojom izdašnom produkcijom koja je zaista na vrhunskom nivou. Tema, minijature, mapa, sve je prelepo u ovoj igri, a iza svega toga se krije ozbiljan EURO naslov smešten u alternativnu verziju prve polovine dvades..
10,000.00Din
Scythe: Encounters Scythe: Encounters
Nema na stanju
Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG1150
Scythe Encounters predstavlja dodatak za igru Scythe koji se sastoji od 32 potpuno nove karte događaja (encounter cards). Zanimljivo je da su ovo karte dizajnirane od stane fanova. Kreator igre Džejmi Stegmajer je odabrao one karte koje mu se najviše dopadaju i prilagodio ih igri koliko je potrebno...
2,600.00Din
Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG527
Scythe: Invaders from Afar je prva ekspanzija za igru Scythe koja donosi dve nove nacije (Japan i Škotsku-ne zovu se tako u igri, ali vidi se odakle je inspiracija). Ovo povećava maksimalan broj igrača na 7. Osim figurica (ukupno 10) donosi i sve ostalo što je potrebno za igranje ovih novih nacija i..
3,300.00Din
Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG166
Scythe: The Rise of Fenris, predstavlja zaključak trilogije Scythe ekspanzija, omogućava dve različite opcije igre za bilo koji broj igrača (1-5 ako imate samo osnovnu igru Scythe; 1-7 igrača ako imate dodatak Invaders from Afar): Kampanja (8 igranja): Priča o Scythe-u se nastavlja i završava kampa..
6,300.00Din
Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG684
Scythe: The Wind Gambit je druga ekspanzija za igru Scythe koja donosi dva nova modula koja možete igrati nezavisno jedan od drugog ili u bilo kojoj kombinaciji i sa ostalim ekspanzijama za Scythe. Vazdušni brodoovi - dobija se jedna nova figurica za svaku frakciju u igri koja se vidno razlikuj..
2,800.00Din
Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG410
Društvena igra Tapestry na boardgamegeek.com..
11,000.00Din
Prikaz 1 do 12 od 19 (2 Strana)