Meni
Korpa

Stonemaier Games

Between Two Castles of Mad King Ludwig Between Two Castles of Mad King Ludwig
Nema na stanju
Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG1133
Between Two Castles of Mad King Ludwig  je zanimljiva igra sa pločicama u kojoj dizajnirate dvorac uz pomoć drugih igrača. Svaka pločica predstavlja jednu prostoriju dvorca, a vaš izbor koju prostoriju gde postaviti će biti glavni izvor poena u ovoj igri. Svaki igrač učestvuje u konstrukciji dv..
6,500.00Din
Between Two Cities Between Two Cities
Nema na stanju
Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG285
Between Two Cities je veoma brza igra za 3 do 7 igrača u kojoj se bukvalno nalazite između dva grada. Gradite oba grada, jedan sa leve a jedan sa desne strane, zajedno sa vašim komšijama koje sede sa vaše leve odnosno desne strane. Draftujete pločice i birate koju ćete u koji grad ugraditi. U igri s..
4,500.00Din
Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG756
Between Two Cities: Capitals je ekspanzija za igru Between Two Cities koja donosi nekoliko novih stvari poput planova za gradnju, kvartova (distrikta) i jedinstvenih civilnih zgrada.Between Two Cities je veoma brza igra za 3 do 7 igrača u kojoj se bukvalno nalazite između dva grada. Gradite oba grad..
2,400.00Din
Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG691
Charterstone je legacy kompetitivna igra euro ekonomskog stila. Verovatno prva tog tipa! Da vas podsetimo šta su to Legacy igre: Igre u kojima menjate samu igru kako je igrate, ostavljate svoj trag (odatle i ime) tako što ćete menjati tablu, kartice i slično. Do sada je ova vrsta igara bila rel..
9,000.00Din
Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG1953
Expeditions je društvena igra smeštena u Scythe univerzumu. Napuštate poznato prostranstvo Evrope i upućujete se ka Sibiru, gde je pao masivni meteor i probudio drevnu korupciju. Na čelu ste ekspedicije koja pokušava da savlada izazove nastale padom meteora, nađe drevne artifakte i time ostvari..
10,000.00Din
Libertalia: Winds of Galecrest Libertalia: Winds of Galecrest
Nema na stanju
Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG1822
Dobrodošli u svet Galecrest gde nebeski pirati jedre na vetrovima u potrazi za avanturom, blagom i slavom. U ulozi admiral zapovedate mnogobrojnom posadom ali takođe i vaši rivali pod piratskim barjacima. Svaki dan se vaša flota iskrcava na nova ostrva gde će vaši mornari sakupljati plen u nadi da ć..
7,200.00Din
Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG1147
My Little Scythe je porodična igra nastala inspirisana hit igrom Scythe, tako što je jedan od igrača želeo da napravi igru koju će moći da igra sa svojim kćerkama. Njihov omiljeni crtani film je bio My Little Pony, pa je odatle igra dobila i ime.U igri svako od igrača kontroliše 2 životinje, 2 fanta..
6,600.00Din
Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG1467
U Pendulumu svaki igrač je uticajni plemić, sa jedinstvenim osobinama, koji ima za cilj da nasledi kralja i postane novi vladar kraljevine Dünya. Igrači upravljaju svojim radnicima i teže da povećavaju oblast pod svojim uticajem u realnom vremenu kako bi sakupili resurse i napredovali na četiri skal..
7,500.00Din
Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG1605
Društvena igra Red Rising je zasnovana na futurističkom serijalu romana Pirsa Brauna. U ovim romanima distopijsko društvo podeljeno na 14 kasta, koje su nazvane po bojama. Ljudima su dodeljene uloge u životu koje je naizgled nemoguće prekinuti. Crvena, najniža kasta, pokušava to da promen..
5,000.00Din
Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG1909
Rolling Realms je jednostavna društvena igra, koja je veoma pogodna za igrače koji nemaju mnogo iskustva. Laka postavka igre omogućava igračima da je igraju bilo gde, tako da je ova igra pravi izbor da je ponesete na putovanje. Moguće je da lako prilagodite težinu igre izborom odgovarajućih karata c..
2,800.00Din
Scythe Scythe
BESTSELER
Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG475
Društvena igra Scythe je osvojila srca ( i novac) mnogih preko Kickstartera, pre svega svojom izdašnom produkcijom koja je zaista na vrhunskom nivou. Tema, minijature, mapa, sve je prelepo u ovoj igri, a iza svega toga se krije ozbiljan EURO naslov smešten u alternativnu verziju prve polovine dvades..
11,000.00Din
Scythe: Encounters Scythe: Encounters
Nema na stanju
Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG1150
Scythe Encounters predstavlja dodatak za igru Scythe koji se sastoji od 32 potpuno nove karte događaja (encounter cards). Zanimljivo je da su ovo karte dizajnirane od stane fanova. Kreator igre Džejmi Stegmajer je odabrao one karte koje mu se najviše dopadaju i prilagodio ih igri koliko je potrebno...
2,500.00Din
Prikaz 1 do 12 od 27 (3 Strana)