Meni
Korpa

Expeditions

Expeditions
Expeditions
Expeditions
Expeditions

Opis artikla

Expeditions je društvena igra smeštena u Scythe univerzumu. Napuštate poznato prostranstvo Evrope i upućujete se ka Sibiru, gde je pao masivni meteor i probudio drevnu korupciju. Na čelu ste ekspedicije koja pokušava da savlada izazove nastale padom meteora, nađe drevne artifakte i time ostvari večnu slavu.

Počinjete sa jedinstvenim mekom (velikim robotom), vođom ekspedicije i njegovim pomoćnikom, od kojih svako ima drugačije sposobnosti. Istraživaćete mapu, koja će u svakoj partiji biti drugačija, pronalazićete karte kojima ćete unapređuivati svoj mek, sakupljaćete radnike kojima aktivirate razna unapređenja i artefakte koje nalazite u toku igre, i sve to dok se takmičite za javna dostignuća.

Expeditions je društvena igra koja poznati univerzum iz prethodne igre vodi u drugačijem pravcu, fokusirajući se više na euro mehanike i predstavlja sjajan primer igre iz tog žanra.


Društvena igra Expeditions na boardgamegeek.com

Expeditions
Opšte informacije
Trajanje partije 60-90 minuta
Uzrast 14+
Broj igrača 1-5
Kompleksnost 3.01 / 5
Mehanike igre Action Retrieval, Deck, Bag, and Pool Building, Grid Movement, Hand Management, Melding and Splaying, Modular Board, Multi-Use Cards, Solo / Solitaire Game, Variable Player Powers, Variable Set-up, Victory Points as a Resource, Worker Placement, Different Worker Types
Dizajner Jamey Stegmaier
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Expeditions
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Stonemaier Games
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: BG1953
10,000.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro