Meni
Korpa

Targi

Targi
Targi
Targi
Targi

Opis artikla

Kao vođa plemena Tuareg, igrači trguju robom iz blizine i izdaleka (poput bibera), kako bi dobili zlato i uvećali ime svoje porodice. U svakom krugu igrači daju nove ponude, a karte su glavno sredstvo za postizanje cilja tj. plemenskih karata.

Tabla se sastoji od 5x5 matrice: okvir od 16 kvadrata sa ispisanim akcijama i zatim 9 praznih kvadrata u sredini na koje su izložene karte. Miplovi se postavljaju jedan po jedan na akciona polja na ivicama table (ne uključujući uglove). Ne možete da postavite mipla na kvadrat na kom protivnik već ima svog mipla, niti na kvadrat koji je okrenut protivnikovom miplu. Jednom kada su postavljeni svi miplovi, igrači izvršavaju akcije na graničnim poljima gde su postavljeni njihovi miplovi i takođe uzimaju karte iz centra koje se podudaraju sa redom i kolonom graničnih miplova.

Društvena igra Targi se većinski pobeđuje igranjem plemenskih karata, koje daju prednosti tokom igre i bodove na samom kraju. Obično se karte igraju (ili odbacuju) odmah nakon što se povuku. Jedna kartica se može držati u ruci, ali onda je potrebna posebna akcija kako bi se ona odigrala (ili da je odbacite da biste oslobodili mesto za drugu karticu). Svaka karta ima svoju cenu robe koju treba platiti, a roba se dobija ili iz graničnih polja akcija ili sa kartica robe.

Društvena igra Targi na boardgamegeek.com

Targi
Opšte informacije
Trajanje partije 60 minuta
Uzrast 12+
Broj igrača 2
Kompleksnost 2.35 / 5
Mehanike igre End Game Bonuses, Modular Board, Open Drafting, Set Collection, Square Grid, Turn Order: Progressive, Worker Placement
Dizajner Andreas Steiger
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Targi
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač KOSMOS
Zemlja porekla Nemačka

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: BG204
3,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro