Meni
Korpa

The Game Extreme

The Game Extreme
The Game Extreme
The Game Extreme
The Game Extreme

Opis artikla

The Game Extreme, je kao što i samo ime kaže "ekstremna" verzija dobro poznate društvene igre The Game. Ovo napredno izdanje uvodi nekoliko novina na standardnim karticama. Neke cifre dobijaju dodatne simbole koji uvode nova pravila u igru. Izmenjena pravila mogu uticati na sve igrače ili samo na igrača koji tu karticu sa specijalnim simbolom odigra. Ukoliko vas ova dodatna pravila umore i obeshrabre, uvek možete da ignorišete specijalne simbole i odigrate koju partiju standardnog The Game-a.

Društvena igra The Game je vaš protivnik i jedino je kao tim možete pobediti, ali čak i ako su pravila super laka - neće biti lako.

Cilj igre je staviti postaviti svih 98 kartica u 4 započeta niza. Na startu igre postavljamo početne karte ova 4 niza, tj. 2 karte sa brojem 1 (koje će biti početci rastućih nizova), kao i 2 karte sa brojem 100 (koje će biti početci opadajućih nizova). Tokom svog poteza igrač mora da odigra najmanje 2 karte iz svoje ruke na jedan ili više nizova. Iako zvuči veoma jednostavno, situacija neće uvek biti baš sjajna jer vam je izbor ograničen samo na vaših 6-8 karata koje držite u ruci! Takođe, nikada ne smemo saigračima da pokazujemo naše karte, ali komunikacijom možemo drugim igračima dati do znanja na koji niz želimo da odigramo kartu sa najmanje štete za tim.

Samo uz dobru saradnju i komunikaciju je moguće pobediti ovu zabavnu i ludu igru The Game.


Društvena igra The Game Extreme na boardgamegeek.com

The Game Extreme
Opšte informacije
Trajanje partije 20 minuta
Uzrast 8+
Broj igrača 1-5
Kompleksnost 1.33 / 5
Mehanike igre Cooperative Game, Hand Management
Dizajner Steffen Benndorf, Reinhard Staupe
Jezik izdanja Srpski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra The Game Extreme
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač NSV
Zemlja porekla Nemačka

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: BG175
1,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro