Meni
Korpa

The Game Quick and Easy

The Game Quick and Easy

Opis artikla

Odigrajte kartu, vucite kartu - ne može biti lakše od toga, zar ne? Ne zavaravajte se, iako naslov tvrdi da je ova igra brza i laka, The Game: Quick & Easy nećete tako lako pobediti. To ćete uspeti samo ako igrate kao pravi tim! Da bi pobedili morate da odigrate sve karte iz špila na dve gomile. Špil se sastoji od pedeset karata, u pet boja sa brojevima od 1 do 10 u svakoj boji. Svaki igrač ima dve karte u ruci.

Na svom potezu igrate jednu ili dve karte na jednu ili obe gomile. Na jednu gomili morate da odigrate veću kartu od karte na vrhu, a na drugu nižu kartu. Izuzetak je to što možete, na bilo kojoj gomili, da igrate bilo koju kartu ako je iste boje kao i karta na vrhu gomile. Prema tome, na rastućoj gomili možete da odigrate - plavu 1, crvenu 2, sivu 4, žutu 6, žutu 2 - i to pravilo vam daje prostor za disanje za igranje više karata.

Ne smete svojim saigačima da otkrijete konkretne karte koje imate u ruci, ali možete da kažete stvari poput: „Imam žutu kartu sa velikim brojem“. U „ekspertskoj“ verziji igre možete da odigrate samo jednu kartu u svakom potezu (čak i ako želite da odigrate dve), a možete da otkrijete samo boju karate u ruci i na koju gomilu želite da je odigrate.

Igra sadrži pravila na srpskom jeziku!


Društvena igra The Game: Quick and Easy na boardgamegeek.com

The Game Quick and Easy
Opšte informacije
Trajanje partije 10 minuta
Uzrast 8+
Broj igrača 2-5
Kompleksnost 1.08 / 5
Mehanike igre Cooperative Game, Hand Management
Dizajner Steffen Benndorf
Jezik izdanja Srpski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra The Game Quick and Easy
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač NSV
Zemlja porekla Nemačka

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 4270000652264
1,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro