Meni
Korpa

The King's Dilemma

The King's Dilemma
The King's Dilemma
The King's Dilemma
The King's Dilemma

Opis artikla

The King’s Dilemma je narativna društvena igra sa legacy elementima. Legacy igre ili legacy elementi u igrama su sve češća pojava. Ovo su u suštini igre u kojima elementi priče menjaju igru zauvek. Prvi talas ovih igara obeležio je destruktivne metode menjanja igara, gde biste doslovno iscepali delove igre ili ih trajno promenili pisanjem po njima. The King’s Dilemma koristi razgranatu priču gde izbori igrača menjaju ishode i utiču na stvari koje će se dogoditi. Vi i drugi igrači predstavljate kraljeve savetnike od najvećeg poverenja. Zajedno ćete donositi odluke, ali će troškovi i posledice donošenja tih odluka uticati na dobrobit kuće koju predstavljate.


Na početku svake runde izvlači se karta „dileme“ koja predstavlja problem koji svi igrači zajedno moraju da reše. Iako morate da donosite odluke u najboljem interesu Kraljevstva, vaš cilj je da te odluke budu i od koristi vašoj kući. Ova napetost će dovesti do pregovaranja i trampe između kuća, odnosno igrača. Čega ćete se odreći za dobrobit svoje kuće?


Društvena igra The King’s Dilemma je dobila odlične kritike o snazi svoje priče i težini odluka. Slobodno možemo da kažemo da ne postoji druga igra kao što je The King’s Dilemma jer nam ona pruža jedinstvenu priliku da oblikujemo sudbinu Kraljevstva na dosada neviđeni način. 


Društvena igra The King's Dilema na boardgamegeek.comThe King's Dilemma
Opšte informacije
Trajanje partije 45-60 minuta
Uzrast 14+
Broj igrača 3-5
Kompleksnost 2.26 / 5
Mehanike igre Bribery, Legacy Game, Storytelling, Traitor Game
Dizajner Hjalmar Hach, Lorenzo Silva
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra The King's Dilemma
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Horrible Guild
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: BG1575
11,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro