Meni
Korpa

Trio

Trio
Trio
Trio
Trio
BESTSELER
Trio
Trio
Trio
Trio

Opis artikla

Društvena igra Trio predstavlja špil karata sastavljen od po tri kopije svakog broja od jedan do dvanaest. Postavka igre je brza i laka, podelite određeni broj karata svakom igraču, a zatim postavite ostatak, licem nadole, na ​​sredinu stola. Cilj vam je da napravite set od tri karte sa istim brojem. Na svom potezu možete pogledati bilo čiju najnižu ili najvišu kartu, čak i svoju ili da okrenete kartu sa sredine stola. Ako otkrijete dva broja različite vrednosti, ili napravite trio, na potezu je sledeći igrač. Postoje obična i začinjena varijanta igre (kao i timska!) i u zavisnosti od toga potrebno je da skupite određeni broj trija, a trio sedmica će vam uvek doneti pobedu!

Sve je jako jednostavno. Trio je poput igara PaprenoThe Mind, koje se čine previše jednostavnim da bi čak i bile igre, ali vas iznenade kada počnete da igrate. Veoma je zabavno pratiti kako se otkriva sve više i više informacija o kartama u rukama i na sredini stola. Ako ne uspete da napravite trio, otkrivene karte se vraćaju na prvobitne lokacije, tako da je pamćenje ključ uspeha.

Trio je najzabavniji sa većim brojem igrača. Može da igra čak šest i u tom slučaju partija traje samo petnaestak minuta. To je jedna od onih igara koje svako može da igra, čak i ljudi koji inače ne igraju društvene igre. I ne samo to, mogu je shvatiti za nekoliko sekundi i odmah biti dobri u njoj. Brza, jednostavna i zabavna, društvena igra Trio je odlična za porodična okupljanja i upoznavanje novih igrača sa hobijem. 

Društvena igra Trio na boardgamegeek.com

Trio
Zaštitite vašu igru MIPL zaštitama za karte
1x Braon (36 karata veličine 65 x 100mm)
Opšte informacije
Trajanje partije 15 minuta
Uzrast 6+
Broj igrača 3-6
Kompleksnost 1.03 / 5
Mehanike igre Matching, Memory, Questions and Answers, Set Collection
Dizajner Kaya Miyano
Jezik izdanja Srpski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Trio
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač MIPL
Zemlja porekla Poljska

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 765464041357
1,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro