Meni
Korpa

Shamans

Shamans
Shamans
Shamans
Nema na stanju
Shamans
Shamans
Shamans

Opis artikla

Vi ste šamani koji, od zore vremena, štite svet duhova od pretnji Senke. Ali opasnost može da dođe i iz vaših redova! Da li ćete moći da pročitate poteze vaših protivnika i nađete se na pravoj strani ove vekovne borbe? 

Svaka runda društvene igre Shamans predstavlja lunarni ciklus u kojem se šamani suprostavljaju Senci. Igrači pokušavaju pojedinačno da osvoje što više poena tako što će biti na pobedničkoj stranu u toj drevnoj borbi sila dobra i zla. Na početku svake rune igrači dobijaju tajnu ulogu koja označava na kojoj će se strani boriti, kao i ruku karata različitih boja i vrednosti.   Prvi igrač, zvani vodič, igra kartu iz ruke ispred sebe. Ova karta označava odredište, svet koji će šamani pokušati da odbrane u toj rundi. Zatim ostali igrači, po redosledu igranja, igraju po jednu kartu iz ruke koje mogu da imaju različite efekte. Kad karta ne odgovara boji odredišta, senke se pomera se za jedno polje napred, ka svojoj konačnoj pobedi. Među kartama koje odgovaraju boji odredišta, igrač sa najmanjom vrednošću dobija  artefakt, dok igrač koji je odigrao kartu da najvećom vrednošću postaje sledeći vodič. Kad igrač stavi poslednju kartu na tablu, pokreće se ritual koji vam omogućava da eliminišete drugog igrača, zamenite identitet ili osvojite dodatne poene.  

Šamani dobijaju rundu ako eliminišu sve pripadnike Senke ili uspeju da postave sve karte na tablu, dok Senka pobeđuje ako uspe da dođe do poslednjeg polja na tabli. Igrači osvajaju bodove ako su u pobedničkom timu i uz pomoće efekata artefakata i rituala, a pobednik je igrač sa naviše poena.


Društvena igra Shamans na boardgamegeek.com

Shamans
Opšte informacije
Trajanje partije 40 minuta
Uzrast 10+
Broj igrača 3-5
Kompleksnost 1.81 / 5
Mehanike igre Deduction, Hand Management, Hidden Roles, Team-Based Game, Track Movement, Trick-taking
Dizajner Cédrick Chaboussit
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Shamans
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Studio H
Zemlja porekla Poljska
  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1539
2,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro