Meni
Korpa

Root

Root
Root
Root
Root
Root
Root
Root
BESTSELER Nema na stanju
Root
Root
Root
Root
Root
Root
Root

Opis artikla

Root je ratna i avanturistička igra koja fantastično koristi koncept asimetričnih fakcija koje se bore za prevlast na teritoriji velike šume. Svaka fakcija ima svoj unikatni put do prevlasti u šumi i pobedi. 
Klan Mačaka igra taktičku igru logistike i ima u cilju da konstruiše različite građevine, dok se moćni klan Sokola, pod nazivom Eyrie, trudi da povrati svoju prevlast na prostorima šume pre nego što se vrate svom standardnom prepiranju. Svezništvo (The Alliance), koje se krije u senkama, okuplja svoje snage i pravi razne spletke između drugih klanova u cilju kontrolisanja ostalih igrača kako bi došlo do pobede na kraju partije. Grupa Vagabunda će za razliku od ostalih imati u interesu da sarađuje sa svakim igračem tokom partije ali naravno ostvarujući najviše benefita u svoje ime.


Društvena igra Root na boardgamegeek.com

Root
Opšte informacije
Trajanje partije 60-90 minuta
Uzrast 10+
Broj igrača 2-4
Kompleksnost 3.74 / 5
Mehanike igre Action Queue, Action Retrieval, Area Majority / Influence, Area Movement, Dice Rolling, Hand Management, Point to Point Movement, Race, Sudden Death Ending, Variable Player Powers, Variable Set-up
Dizajner Cole Wehrle
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Root
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Leder Games
Zemlja porekla Kina
  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1176
7,200.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro