Meni
Korpa

Root: The Clockwork Expansion

Root: The Clockwork Expansion
Root: The Clockwork Expansion
Nema na stanju
Root: The Clockwork Expansion
Root: The Clockwork Expansion

Opis artikla

Root: The Clockwork Expansion uvodi novi koncept "bot" igrača, tj igrača kontrolisanih od strane same igre. Na ovaj način ćete moći da izbalansirate partije u kojima ima malo igrača ili da se čak udružite u kooperativnom modu ove fantastične igre.

Root je ratna i avanturistička igra koja fantastično koristi koncept asimetričnih fakcija koje se bore za prevlast na teritoriji velike šume. Svaka fakcija ima svoj unikatni put do prevlasti u šumi i pobedi. 
Klan Mačaka igra taktičku igru logistike i ima u cilju da konstruiše različite građevine, dok se moćni klan Sokola, pod nazivom Eyrie, trudi da povrati svoju prevlast na prostorima šume pre nego što se vrate svom standardnom prepiranju. Svezništvo (The Alliance), koje se krije u senkama, okuplja svoje snage i pravi razne spletke između drugih klanova u cilju kontrolisanja ostalih igrača kako bi došlo do pobede na kraju partije. Grupa Vagabunda će za razliku od ostalih imati u interesu da sarađuje sa svakim igračem tokom partije ali naravno ostvarujući najviše benefita u svoje ime.

Društvena igra Root: The Clockwork Expansion na boardgamegeek.com

Root: The Clockwork Expansion
Opšte informacije
Trajanje partije 60-90 minuta
Uzrast 10+
Broj igrača 1-4
Kompleksnost 3.90 / 5
Mehanike igre Action Queue, Area Majority / Influence, Dice Rolling, Hand Management, Point to Point Movement, Solo / Solitaire Game, Variable Player Powers
Dizajner Benjamin Schmauss, Cole Wehrle
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Root: The Clockwork Expansion
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Leder Games
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1315
4,800.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro