Meni
Korpa

Root: The Riverfolk Expansion

Root: The Riverfolk Expansion
Root: The Riverfolk Expansion
Nema na stanju
Root: The Riverfolk Expansion
Root: The Riverfolk Expansion

Opis artikla

Root: The Riverfolk Expansion je dodatak za igru Root koja uvodi dva nova klana Lizard Cult kao i Riverfolk Company. Uz dodatne fakcije koje povećavaju maksimalni broj igrača na 6, dodati su i kooperativni scenariji kao i scenario za solo igru. Takođe ubačene su i tri nove varijante za igranje vagabunda pa je Root obogaćen znatnom količinom sadržaja koji će dodatno osvežiti ovu već odličnu tematsku igru.

Root je ratna i avanturistička igra koja fantastično koristi koncept asimetričnih fakcija koje se bore za prevlast na teritoriji velike šume. Svaka fakcija ima svoj unikatni put do prevlasti u šumi i pobedi. 
Klan Mačaka igra taktičku igru logistike i ima u cilju da konstruiše različite građevine, dok se moćni klan Sokola, pod nazivom Eyrie, trudi da povrati svoju prevlast na prostorima šume pre nego što se vrate svom standardnom prepiranju. Svezništvo (The Alliance), koje se krije u senkama, okuplja svoje snage i pravi razne spletke između drugih klanova u cilju kontrolisanja ostalih igrača kako bi došlo do pobede na kraju partije. Grupa Vagabunda će za razliku od ostalih imati u interesu da sarađuje sa svakim igračem tokom partije ali naravno ostvarujući najviše benefita u svoje ime.


Društvena igra Root: The RIverfolk Expansion na boardgamegeek.com

Root: The Riverfolk Expansion
Opšte informacije
Trajanje partije 60-90 minuta
Uzrast 10+
Broj igrača 1-6
Kompleksnost 3.81 / 5
Mehanike igre Area Majority / Influence, Area Movement, Cooperative Game, Dice Rolling, Hand Management, Race, Variable Player Powers
Dizajner Cole Wehrle
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Root: The Riverfolk Expansion
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Leder Games
Zemlja porekla Kina
  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1177
4,800.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro