Meni
Korpa

Nemesis

Nemesis
Nemesis
Nemesis
Nemesis
BESTSELER Nema na stanju
Nemesis
Nemesis
Nemesis
Nemesis

Opis artikla

Nemesis je definitivno igra sa kakvom se niste do sada sreli! Ovo je fantastična tematska igra koja na neverovatan način prebacuje kultne Sci-Fi filmove u jednu društvenu igru.

Igrači su u ulogama istraživača svemira, svaki sa specijalnim sposobnostima. Vaše inkubacione komore se otvaraju a vi se polako budite u neznanju. Prvo što vidite, osim drugih članova posade, je beživotno telo jednog od vaših saputnika. Morate istražiti brod i saznati šta vas je prevremeno probudilo. Vrlo brzo saznajete da su na vašem brodu bića sa druge planete koje vas žele ubiti!

Svaki od vas je dobio tajni zadatak od korporacije koja vas je poslala u ovu avanturu. Vaš zadatak može u potpunosti da podržava saradnju sa ostalim igračima, ali nije uvek takva situacija! Da li ćete upotpunosti sarađivati sa vašim saputnicima u cilju povratka na zemlju, ili ćete brod i misiju povratka sabotirati je na vama da znate, a na vašim saputnicima da otkriju! Naravno, nećemo mnogo otkrivati informacija o ovakvim stvarima kako biste sami iskusili nepoznate situacije i scenarije.

Cilj svakog igrača je jednostavan. Preživljavanje je prioritet, ali i ispunjenje vašeg zadatka je takođe bitno! Takođe, pobednik ove igre može biti jedan, ali i više ljudi što ovu igru čini dodatno zanimljivom. Da li ste spremni da se uputite u avanturu i sarađujete sa saputnicama koji imaju svoje skrivene  agende? Svakako preživeti sam nije nikako lako!


Društvena igra Nemesis na boardgamegeek.com

Nemesis
Opšte informacije
Trajanje partije 90-180 minuta
Uzrast 12+
Broj igrača 1-5
Kompleksnost 3.38 / 5
Mehanike igre Campaign / Battle Card Driven, Cooperative Game, Dice Rolling, Hidden Roles, Modular Board, Player Elimination, Semi-Cooperative Game, Solo / Solitaire Game, Team-Based Game, Traitor Game, Variable Player Powers
Dizajner Adam Kwapinski
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Nemesis
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Rebel
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG328
16,000.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro