Meni
Korpa

Pandemic Legacy Season 0

Pandemic Legacy Season 0
Pandemic Legacy Season 0
Nema na stanju
Pandemic Legacy Season 0
Pandemic Legacy Season 0

Opis artikla

Društvena igra Pandemic vas stavlja u apokaliptični scenario u kome su u istom trenutku na različitim krajevima sveta izbili smrtonosne virusne zaraze. Igrači igraju zajedno, kao specijalna jedinica za suzbijanje bolesti sa ciljem da pronađu lek za svaku od njih, pre nego što se stvari otmu kontroli.

Tabla na kojoj se igra predstavlja mapu sveta sa najvećim svetskim metropolama (koje su ujedno i glavni centri širenja bolesti). U svakom krugu igrači imaju 4 akcije, a na raspolaganju im stoji kretanje tj putovanje od grada do grada, lečenje zaraženih, otkrivanje leka ili gradnja istraživačkih stanica. Ove akcije se odigravaju putem karata, ali u tom špilu karata se nalaze i karte Epidemic! karte koje ubrzavaju širenje bolesti i pojačavaju njihove posledice. Putem drugog špila karata se kontroliše "normalno" širenje infekcija. 

Svaki igrač ima jedinstvenu ulogu u timu, ali bez saradnje i zajedničke strategije korišćenja prednosti svakog lika, čovečanstvu sledi propast, a vama poraz u igri. Ovo je igra u kojoj zajedno igrate protiv vremena i protiv igre koja pokušava da vas svirepo i bez zadrške pobedi. Saradnja je ključ! Partije su veoma uzbudljive i neizvesne i osećaj kada konačno uspete da spasete svet od izumiranja je odličan.

Pandemic Legacy je igra koja je napravila veliku revoluciju u svetu društvenih igara, postavljajući standard kvaliteta legeacy tipa igara. Legacy igre imaju takav koncept da dok ih igrate (iz sesiju u sesiju) igra od vas traži da je menjate. Imaćete zadatke koje ako ne ispunite, igra će od vas tražiti da ih ne otvarate i pocepate. Tajne nagrade na koji će stajati natpis "ne otvaraj dok...". Jedan skroz novi sistem igranja igara koji se fokusira na jedinstveno iskustvo. Preporuka za sve koji žele ovu igru jeste da imaju stalnu ekipu sa kojom će odigrati celu igru, pošto je tako mnogo bolje iskustvo! 


Društvena igra Pandemic Legacy: Season 0 na boardgamegeek.com

Pandemic Legacy Season 0
Opšte informacije
Trajanje partije 60 minuta
Uzrast 14+
Broj igrača 2-4
Kompleksnost 3.10 / 5
Mehanike igre Action Points, Cooperative Game, Hand Management, Legacy Game, Point to Point Movement, Set Collection, Variable Player Powers
Dizajner Rob Daviau, Matt Leacock
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Pandemic Legacy Season 0
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Z-Man Games
Zemlja porekla Kina
  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1545
12,000.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro