Meni
Korpa

Cheese Master

Cheese Master
Cheese Master
Cheese Master
Cheese Master
Cheese Master
Cheese Master

Opis artikla

Cheese Master je porodična društvena igra u kojoj se igrači nalaze u ulozi krčmara. Krčmari pokušavaju da izračunaju koliko im je tačno sireva ostalo u zalihama nakon opšteg haosa koji je nastao u kuhinji kada su miševi pokušali da pojedu sir, mačka pokušala da ulovi miševe, a pas da otera mačku. Kada se prašina slegne, koji igrać će biti najbrži u brojanju ostataka?

Tokom partije, bacaćete kockice na kojima se nalaze razni simboli: sirevi koje igrači moraju da saberu kako bi sačuvali svoje poene, miševi koji jedu sireve i na taj način menjaju vašu računicu, mačka koja tera miševe i štiti sir, pas koji tera mačku i spašava miševe, kao i neustrašivi kralj miševa koga baš briga za mačku i njeno mestu u lancu ishrane.

Brzina je presudna, jer igrač koji prvi uspe da izbroji tačan broj sireva, moći će da sačuva svoje poene, a najsporiji igrač neće imati ni priliku da ih odbrani. Igra traje sve dok ne ostane samo jedna osoba sa pozitivnim brojem poena.

Cheese Master je jako dinamična porodična društvena igra opažanja i koncentracije, sa simpatičnim ilustracijama na kockicama i drvenim blokovima sira, prikladna za sve ljubitelje brzih i zabavnih igara.


Društvena igra Cheese Master na boardgamegeek.com

Cheese Master
Opšte informacije
Trajanje partije 10-20 minuta
Uzrast 8+
Broj igrača 2-8
Kompleksnost 1.00 / 5
Mehanike igre Dice Rolling, Die Icon Resolution, Impulse Movement
Dizajner Johan Benvenuto, Alexandre Droit
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Cheese Master
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač IELLO
Zemlja porekla Kina
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: BG1961
1,800.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro