Meni
Korpa

King of Tokyo

King of Tokyo
King of Tokyo
King of Tokyo
King of Tokyo
King of Tokyo
King of Tokyo
King of Tokyo
King of Tokyo

Opis artikla

U igri King of Tokyo, igrate kao muntant monstrum, džinovski robot ili misteriozni vaznemaljac i cilj vam je da uništite Tokijo i druge spodobe u igri i da postanete jedan jedini Kralj Tokija!

Dakle jedna fantazijska postavka gde sada vi igrate ulogu džinovskog monstruma koji ide i ruši grad, a svi pokušavaju da ga spreče!

Na početku poteza bacate 6 kockica koje na sebi imaju različite simbole: 1,2, 3 poena, Energiju, Zdravlje i Napad. Ukoliko uspešno budete bacali, odaberete šta od kockica želite da sačuvate ili odlučite da odbacite kockicu kako bi dobili ono što je ona pogazivala.

Najneumoljiviji igrač će zauzeti Tokijo gde će dobijati dodatne poene, ali u tom području nema lečenja i na meti je svih ostalih monstruma.

Možete dokupiti posebne kartice na koje ste potrošili energiju (koju ste dobili bacanje kockica), i tako unaprediti vašeg monstruma. Možete dobiti mutaciju da vam izraste još jedna glava pa bacate dodatnu kockicu, dobijete štit ili smrtonosni zrak i drugo.

Pobeđuje igrač koji ili ostane poslednji monstrum na tabli ili osvoji 20 poena i pokaže tako da je naneo najviše štete gradu!

Monstrumi iz igre King of Tokyo se mogu koristiti i u igri King of New York i obrnuto, ali su kartice unapređenja vezane za tablu na kojoj se igra.

Eksplozivna zabava!

NAPOMENA: Ovo je najnovije izdanje iz 2016. godine, poboljšano u estetskom smislu. Pravila su takođe redizajnirana kako bi bila jasnija, i igra dodaje 2 nova monstruma! U svakom slučaju, samo bonusi u odnosu na originalnu igru.

ruštvena igra King of Tokyo 2 na boardgamegeek.com

King of Tokyo
Opšte informacije
Trajanje partije 30 minuta
Uzrast 8+
Broj igrača 2-6
Kompleksnost 1.49 / 5
Mehanike igre Dice Rolling, Die Icon Resolution, King of the Hill, Open Drafting, Player Elimination, Push Your Luck, Re-rolling and Locking
Dizajner Richard Garfield
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra King of Tokyo
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač IELLO
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: BG367
4,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro