Meni
Korpa

Codex Naturalis

Codex Naturalis
Codex Naturalis
Codex Naturalis
Codex Naturalis
Nema na stanju
Codex Naturalis
Codex Naturalis
Codex Naturalis
Codex Naturalis

Opis artikla

U društvenoj igri Codexs Naturalis igrači imaju zadatak da nastave rad monaha iluminatora i da sastave stranice tajnog rukopisa u kojem su popisane sve vrste biljaka i životinja koje žive u drevnim šumama. Možete li da sastavite stranice u pravilnom redosledu? Da li ste spremni da žrtvujete neku vrstu da biste završili svoj rukopis?

Svaki igrač počinje sa jednom kartom na stolu, kartom koja prikazuje neku kombinaciju četiri moguća resursa. Igrači takođe imaju dve karte sa resursima i jednu zlatnu kartu u ruci, dok su dve od svake vrste karata vidljive na stolu.

Na svom potezu, stavite kartu iz ruke tako da preklapi uglove jedne ili više karata koje već imate u igri. Karte sa resursima nemaju cenu za igranje i često prikazuju simbole resursa u svojim uglovima. Zlatne karte donose poene, ali imaju uslove u resursima, na primer, tri gljive ili dve biljke/jedna životinja/jedan insekt, a ti resursi moraju da budu vidljivi u vašem kodeksu u trenutku kada odigravate zlatnu kartu. Poene sa ove karte dobijate odmah, pri čemu neke karte imaju fiksnu vrednost, a druge promenljivu u zavisnosti od toga koliko je određenih simbola vidljivo ili koliko ste uglova prekrili na tom potezu.


Društvena igra Codex Naturalis na boardgamegeek.com

Codex Naturalis
Opšte informacije
Trajanje partije 20-30 minuta
Uzrast 7+
Broj igrača 1-4
Kompleksnost 1.81 / 5
Mehanike igre Hand Management, Layering, Pattern Building
Dizajner Thomas Dupont
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Codex Naturalis
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Bombyx
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1797
2,400.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro