Meni
Korpa

Sobek: 2 Players

Sobek: 2 Players
Sobek: 2 Players
Nema na stanju
Sobek: 2 Players
Sobek: 2 Players

Opis artikla

U toku je izgradnja hrama posvećenog bogu Sobeku. Nedaleko od gradilišta nastala je velika pijaca, bogato opskrbljena neprekidnim dolaskom brodova sa Nila. Vaša trgovačka gilda je odlučna da iskoristi ovu neverovatnu priliku i spremna je na sve, samo da ugrabi luksuznu robu pre protivničke gilde. Pazite samo da ne zagazite preduboko u korupciju!

U društvenoj igri Sobek: 2 players oba protivnika kupuju i prodaju robu da bi zaradili najviše poena. Na svom potezu, igrač može da bira jednu od 3 opcije: Uzimanje robe sa pijace, prodaja seta robe iste vrste ili odigravanje lika. Kada igrač odluči da uzme robu,može da bira jednu pločicu koja se nalazi u liniji koju pokazuje figura Ankh i dodaje je u svoju ruku. Zatim postavlja Ankh u smeru koji je označen pločicom koju je upravo uzeo, što određuje koji su pločice dostupne njegovom protivniku. Kada sakupi dovoljno robe, igrač može da proda set od najmanje 3 pločice iste vrste. Ove pločice će mu doneti poene na kraju igre, u zavisnosti od njihove količine i broja skarabeja koje imaju. Igrač, takođe, može da odigra lika i iskristi efekat njegove specijane moći.

U igri Sobek: 2 players sve je u tajmingu. Planiranje unapred i analiziranje mogućnosti koje ćete ostaviti protivniku na njegovom sledećem potezu je ključno ako želite da odigrate najbolji mogući potez i pobedite! Sobek: 2 players je još jedna odlična igra Bruna Katale koji se proslavio sa igrama kao što su Kingdomino, Five Tribes, 7 Wonders Duel i mnoge druge.

Društvena igra Sobek: 2 Players na boardgamegeek.com

Sobek: 2 Players
Opšte informacije
Trajanje partije 20 minuta
Uzrast 10+
Broj igrača 2
Kompleksnost 2.00 / 5
Mehanike igre Advantage Token, End Game Bonuses, Hand Management, Set Collection, Variable Set-up
Dizajner Bruno Cathala, Sébastien Pauchon
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Sobek: 2 Players
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Catch Up Games
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1657
2,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro