Meni
Korpa

Crown of Emara

Crown of Emara
Crown of Emara
Crown of Emara
Crown of Emara

Opis artikla

Vladaju dobra vremena u malom kraljevstvu Emara. U toku vladavine Kralja Tedorijusa Mudrog, ratovi, pobune i druge neprijatnosti postale su stvar prošlosti. Tedorijusu je uvek bilo više stalo do dobrobiti njegovih podanika nego do moći i bogatstva. Stoga, jedino plemić koji može da vodi računa o Emarinim građanima kao i o samom Teodijusu će postati njegov naslednik i dobiti krunu Emare.

Da bi testirao veštine svih aspiranata, Tedorijus i njegovi savetnici zadaju praktičan izazov: Ko god uspe da nagovori većinu novopristiglih građana u prestonici da ih podrže će postati budući kralj Emare. Da bi ovo postigli, igrači će morati da povlađuju željama građana i -najvažnije od svega- da pruže adekvatan dom svima. To znači da će promovisanje građevinskih aktivnosti u gradu biti jedan od najvažnijih zadataka kandidata.

Društvena igra Crown of Emara vešto kombinuje akcije karata i kretanja radnika, dozvoljavajući igračima da planiraju svoje poteze pažljivo u međuvremenu. Dva savetnika koji su dostupni svakom igraču se pomeraju na dva odvojena kružna toka, zahtevajući od igrača da optimizuju svaki potez. Dodatno, dve trake za bodovanje dovode do multidimenzionalnog stila igranja, s obzirom da će se jedino niži bodovi računati ka pobedi i stoga se obe trake moraju podjednako pomerati.

Društvena igra Crown of Emara na boardgamegeek.com

Crown of Emara
Opšte informacije
Trajanje partije 45-75 minuta
Uzrast 12+
Broj igrača 1-4
Kompleksnost 3.07 / 5
Mehanike igre Action Queue, Contracts, Events, Hand Management, Highest-Lowest Scoring, Modular Board, Rondel, Solo / Solitaire Game, Worker Placement
Dizajner Benjamin Schwer
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Crown of Emara
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Pegasus Spiele
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 4250231724251
5,000.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro