Meni
Korpa

Oak

Oak
Nema na stanju

Opis artikla

U centru ogromne, ali tajne šume stoji vrhovni hrast - veličanstveno drvo koje je već bilo mlado kad je svet tek nastao. Čak se priča i da su bogovi iz njegovog drva kreirali prve ljude i životinje.

Odredi druida pristižu iz raznih mesta da se okupe oko njegovog korenja kako bi uživali u njegovoj veličanstvenosti. Vrhovni druidi osvećuju sveta mesta i uzdižu monolite sa ugraviranim runama, dok bardovi opevavaju priče da bi regrutovali sledbenike. Ovati čitaju predskazanja da bi dobili uvid u budućnost, dok žrtvenici koriste silu da bi odbranili verovanja svog odreda.

Društvena igra Oak vas stavlja u ulogu vladara jednog od četiri različita odreda druida s ciljem da se dokažete i da budete izabrani od strane duše vrhovnog hrasta. Vaš odred je u početku malen i neznatan, ali ako budete mudro postupali i koristili svoje druide na efikasan način, on će postajati sve jači i ugledniji. Moćićete da se sprijateljite i dobijete pomoć od raznovrsnih stvorenja poput nestašnog duha, strašne sirene i magičnih piksija. Naučićete moćne magije divljine i otkrićete moćne predmete. Kreiranjem novih svetih mesta u šumi za vaše druide, možda ćete i uznemiriti prirodni balans u šumi.

Da li ćete se uspeti dokazati vrhovnom hrastu da je vaš odred dostojan?Društvena igra Oak na boardgamegeek.com

Oak
Opšte informacije
Trajanje partije 60-90 minuta
Uzrast 14+
Broj igrača 1-4
Kompleksnost 3.14 / 5
Mehanike igre Hand Management, Open Drafting, Set Collection, Worker Placement, Different Worker Types
Dizajner Wim Goossens
Jezik izdanja Engleski / Francuski / Nemački / Holandski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Oak
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Game Brewer
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1843
8,200.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro