Meni
Korpa

Deal with the Devil

Deal with the Devil
Deal with the Devil
Deal with the Devil
Deal with the Devil
Deal with the Devil
Deal with the Devil

Opis artikla

Deal with the Devil je veoma tematska kompetativna društvena igra smeštena u srednjovekovno doba. Ovo je igra za tačno četiri igrača, koji upravljaju jednim od četiri kraljevstva. Svakom igraču je dodeljena tajna uloga - ili običnih smrtnika, kultiste koji je podlegao iskušenjima ili samog đavola. Zbog asimetričnih uloga igrači će imati različite ciljeve u svakoj partiji.

Tokom faze trgovine, koja se odvija na slepo, igrači mogu da ponude svoje resurse u zamenu za novac drugim igračima. Đavo će pokušati da iskuša smrtnike robom za delić njihove duše, dok je u prirodi kultiste da svoju dušu lako prodaje. Samo aplikacija, koja se koristi u ovoj igri, zna ko sa kim trguje.

Ali budite pažljivi! Ako se budete preterano razmetali svojim uspehom može da privučete neželjenu pažnju i sumnju drugih igrača. Takođe, za vas može da se zainteresuje i inkviziciju koja je željna da kazni one koji ne mogu da dokažu da su im duše netaknute.

Postoji mnogo različitih strategija sa kojima možete da eksperimentišete u svakoj partiji. Da li ćete da prodate delove svoje duše rano da biste povećali svoju sposobnost izgradnje grada, a da pritom rizikujete da vas kazni inkvizicija? Ili ćete pažljivo da upravljate otplatom dugova dok čekate da drugi nehotice otkriju svoju pravu prirodu? Svaki izbor ima posledice, a svaka uloga ima svoje prednosti i mane koje vi treba da otkrijete.


Društvena igra Deal with the Devil na boardgamegeek.com

Deal with the Devil
Opšte informacije
Trajanje partije 120-150 minuta
Uzrast 14+
Broj igrača 4
Kompleksnost 3.69 / 5
Mehanike igre Deduction, Events, Income, Loans, Trading, Voting
Dizajner Matúš Kotry
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Vrlo malo teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Deal with the Devil
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Czech Games Edition
Zemlja porekla Češka

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: BG1819
7,800.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro