Meni
Korpa

Dungeon Petz

Dungeon Petz
Dungeon Petz
Dungeon Petz
Dungeon Petz
Dungeon Petz
Nema na stanju
Dungeon Petz
Dungeon Petz
Dungeon Petz
Dungeon Petz
Dungeon Petz

Opis artikla

Dungeon Petz vas stavlja u ulogu porodice impova koja je odlučila da zasnuje biznis odgajanja i prodaje kućnih ljubimaca! Međutim ne bilo kakvih kućnih ljubimaca, već onih koje bi pre našli negde u tamnici ili pećini!

Na raspolaganju su vam svi članovi vaše porodice i da bi uspešno vodili biznis morate pametno da im raspodelite dužnosti. Neki će ići u kupovinu. Impovi su jako dobri u kupovini, pa mogu sem mladih ljubimaca da kupe i novi kavez, nove artifakte koji će im olakšati posao, kupe hranu za vašeg novog ljubimca. Cilj je da vaša prodavnica kućnih ljubimaca bude mnogo lepša i prestižnija od onih komšijskih. Ukoliko ljubimci iz vaše prodavnice budu osvajali prva mesta na različitim takmičenjima biće traženiji i skuplji pa će se više kupaca interesovati za njih!

Međutim nije ovaj posao baš najlakši, inače bi ga svi radili! Svaki ljubimac je jedinstven, ima svoje potrebe, jede određenu vrstu hrane, ima izlive besa, ili bi se igrao ili mnogo jede ili pravi mnogo nereda u svom kavezu... Na sve to morate da obratite pažnju ukoliko ne želite da mu se desi neka neželjena mutacija i nestane u drugu dimenziju na primer...

Dungeon Petz je još jedna od igra koja nam dolazi od čuvenog kreatora društvenih igara Vlade Čvatila. Nemojte da vas ova šašava tema zavara, ovo je prava euro igra u kojoj imate postavljanje radnika, aukciju i gomilu menadžmenta resursima. Tema je specifična a crteži i dizajn je fantastičan.

Dungeon Petz
Opšte informacije
Trajanje partije 90 minuta
Uzrast 13+
Broj igrača 2-4
Kompleksnost 3.62 / 5
Mehanike igre Auction/Bidding, Hand Management, Worker Placement
Dizajner Vlaada Chvatil
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Dungeon Petz
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Czech Games Edition
Zemlja porekla Češka
  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG282
5,000.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro