Meni
Korpa

Earth

Earth
Earth
Earth
Earth
Earth
Earth
Earth
Earth

Opis artikla

Earth je strateška društvena igra u kojoj igrači kreiraju svoje ostrvo, kompletno sve sa biljnim svetom, klimom i ekosistemom, a cilj im je da njihovo ostrvo nasele životinje (koje ustvari predstavljaju zadatke) i osvoje najviše poena.

Na svom potezu ćete birati jednu od 4 akcije, i odigrati jaču verziju te akcije, dok će vaši protivnici imati priliku da odigraju slabiju verziju iste te akcije. Zatim ćete aktivirati sve karte na vašem ostrvu koje su u boji koja odgovara akciji koju ste odabrali. Dok igrate Earth, nema pauze, non stop učestvujete u igri i to je ono što ovu igru čini dinamičnomi. Bilo da odigravate nove karte, vučete karte, uzimate resurse, ili gajite vaše biljke sve vreme ste aktivni, i na svom i na tuđim potezima.

Ukoliko volite igre kao što su Wingspan i Teraformiranje Marsa: Ekspedicija Ares, Earth će vam se sigurno dopasti. Mnoštvo karata, uvek različite partije u uvek različito ostrvo koje će funkcionisati na različite načine kao i uvek različita kombinacija zadataka na osnovu kojih dobijate poene.

Earth
Zaštitite vašu igru MIPL zaštitama za karte
4x Plava (364 karte veličine 57x88)
Opšte informacije
Trajanje partije 45-90 minuta
Uzrast 13+
Broj igrača 1-5
Kompleksnost 2.93 / 5
Mehanike igre End Game Bonuses, Hand Management, Pattern Building, Tile Placement, Variable Set-up, Victory Points as a Resource
Dizajner Maxime Tardif
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Earth
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Inside Up Games
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: BG1902
6,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro