Meni
Korpa

Everdell: The Complete Collection

Everdell: The Complete Collection
Everdell: The Complete Collection
Nema na stanju
Everdell: The Complete Collection
Everdell: The Complete Collection

Opis artikla

Everdell: The Complete Collection predstavlja sveukupno izdanje svetske hit igre Everdell sa svim ekspanzijama. U ovoj ogromnoj kutiji dobijate odlično zapakovane sve ekspanzije, kao i osnovnu igru ali i neke deluks komponente koje se mogu dobiti samo u ovom izdanju, kao što su drveno Večno drvo i metalni novčići za poene.

U čarobnoj dolini Everdella, ispod gomile visokih stabala, među vijugavim potocima i mahovitim pećinama, civilizacija šumskih životinja se razvija i širi. Od Everfrost-a do Belson-a, tokom godine mnogo ih je dolazilo i odlazilo, ali došlo je vreme da se nasele nove teritorije i formiraju novi gradovi. Bićete vođa jedne grupe životinja koja je spremna upravo za takav zadatak. Postoje zgrade koje treba konstruisati, živahni likovi koje treba upoznati, događaji koje treba da organizovati - pred vama je naporna godina. Da li će sunce najsjajnije zasijati u vašem gradu pre nego što zimi izađe mesec?

Everdell je prelepa društvena igra dinamične izgradnje i rasporeda radnika. Imate mogućnost izvršavanja jedne od 3 akcije tokom poteza (postavljanje radnika, odigravanje karte, pripreme za sledeću sezonu), a igrač koji najbolje isplanira svoje akcije i napravi najprosperitetniji grad će biti pobednik!


Društvena igra Everdell: The Complete Collection na boardgamegeek.com

Everdell: The Complete Collection
Opšte informacije
Trajanje partije 40-120 minuta
Uzrast 13+
Broj igrača 1-4
Kompleksnost 3.00 / 5
Mehanike igre Contracts, End Game Bonuses, Hand Management, Income, Open Drafting, Ownership, Set Collection, Solo / Solitaire Game, Variable Set-up, Worker Placement
Dizajner James A. Wilson
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Everdell: The Complete Edition
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Starling Games
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1931
42,000.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro