Meni
Korpa

Exit: The Game - The Professor's Last Riddle

Exit: The Game - The Professor's Last Riddle
Exit: The Game - The Professor's Last Riddle
Nema na stanju
Exit: The Game - The Professor's Last Riddle
Exit: The Game - The Professor's Last Riddle

Opis artikla

Svetski poznat profesor arheologije Jan Džons je preminuo skoro. Obožavao je misterije i na putovanjima, koja su ga vodila preko celog sveta, neumorno je tražio izgubljena blaga, dešifrovao skrivene šifre i prevodio tajne jezike. Vaš zadatak je da, koristeći profesorovo znanje, nadjete njegovu zaostavštinu. Srećom imaćete mnogo sredstava na raspolaganju, ali pazite se jer imate vremensko ograničenje!

Serijal igara Exit: The Game predstavlja kooperativne društvene igre inspirisane popularnim Escape Room sistemom. Ove igre samo uz pomoć kartica i nešto malo dodatnog materijal koji se nalazi u kutiji koristi jednostavne sisteme kako bi vam dočarala avanturu u kojoj ćete istraživati nove svetove, rešavati zagonetke i kombinovati predmete da biste došli do rešenja.

Exit: The Game serijal je dobio nagradu Kennerspiel des Jahres 2017. godine za najbolju "naprednu" društvenu igru. Dakle ovo je Escape room u kutiji. Spremite se za sat do dva intezivnog mozganja i rešavanja zagonetki kako biste prošli kroz sve šta ova mala kutija nudi.

Napomena: Ova igra je zamišljena kao jednokratno iskustvo. Odigraćete je jednom i rešiti sve zagonetke (manje ili više uspešno) i u procesu ćete vrlo verovatno uništiti materijale koje dolaze u kutiji. Nemojte da se plašite, jer je i zamišljeno da ovo bude igra za jedno veče, pa je i cena takva da zameni jedan odlazak vaše ekipe u neki Escape Room.


Društvena igra Exit: The Game - The Professor's Last Riddle na boardgamegeek.com

Exit: The Game - The Professor's Last Riddle
Opšte informacije
Trajanje partije 45-90 minuta
Uzrast 12+
Broj igrača 1-4
Kompleksnost 3.00/ 5
Mehanike igre Cooperative Game
Dizajner Inka Brand, Markus Brand
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Exit: The Game - The Professors Last Riddle
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač KOSMOS
Zemlja porekla Nemačka
  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1923
2,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro