Meni
Korpa

Exit: The Game - The Cursed Labyrinth

Exit: The Game - The Cursed Labyrinth
Nema na stanju

Opis artikla

Društvena igra Exit: The Game - The Cursed Labyrinth vas vodi na turistički obilazak zamak, gde će vam pažnju privući misteriozni lavirint u njegovom dvorištu. Dok ste fascinirano prolazli koroz strau gvozdenu kapiju, nebo se iznenada naoblačilo, a vetar počeo da se pojačava. Uz glasan zveket, starinska gvozdena kapija se zalupila za vama! Pokušavate da je otvorite, ali je zaključana. Iznenada, na vaš užas, gargojl se penje preko kapije prema vama. Samo zajedničkim radom moći ćete da rešite zagonetke i pobegnete iz ukletog lavirinta. 

Serijal igara 
Exit: The Game predstavlja kooperativne društvene igre inspirisane popularnim Escape Room sistemom. Ove igre samo uz pomoć kartica i nešto malo dodatnog materijal koji se nalazi u kutiji koristi jednostavne sisteme kako bi vam dočarala avanturu u kojoj ćete istraživati nove svetove, rešavati zagonetke i kombinovati predmete da biste došli do rešenja.

Exit: The Game serijal je dobio nagradu Kennerspiel des Jahres 2017. godine za najbolju "naprednu" društvenu igru.

Dakle ovo je Escape room u kutiji. Spremite se za sat do dva intezivnog mozganja i rešavanja zagonetki kako biste prošli kroz sve šta ova mala kutija nudi.

Napomena: Ova igra je zamišljena kao jednokratno iskustvo. Odigraćete je jednom i rešiti sve zagonetke (manje ili više uspešno) i u procesu ćete vrlo verovatno uništiti materijale koje dolaze u kutiji. Nemojte da se plašite, jer je i zamišljeno da ovo bude igra za jedno veče, pa je i cena takva da zameni jedan odlazak vaše ekipe u neki Escape Room.

Društvena igra Exit: The Game - The Cursed Labyrinth na boardgamegeek.com

Exit: The Game - The Cursed Labyrinth
Opšte informacije
Trajanje partije 60-120 minuta
Uzrast 10+
Broj igrača 1-4
Kompleksnost 2.50 / 5
Mehanike igre Cooperative Play
Dizajner Inka Brand, Markus Brand
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Exit: The Game - The Cursed Labyrinth
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač KOSMOS
Zemlja porekla Nemačka
  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1619
2,000.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro