Meni
Korpa

Framework

Framework
Framework
Framework
Nema na stanju
Framework
Framework
Framework

Opis artikla

Društvena igra Framework se sastoji od 120 pločica, a svaki igrač počinje sa 22 tokena. Svaki potez, aktivni igrač izvuče i otkriva onoliko pločica koliko ima igrača, plus jedan. Potom svaki igrač bira pločicu za sebe, a aktivnom igraču ostaje poslednja preostala.

Kada uzmete pločicu, trebate je postaviti pored barem još jedne pločice u na svom talonu, a onda proveriteš da li ste ispunili neki od zadataka na pločicama. Svaki put kad neki zadatak ispunite, prekrijte taj zadatak sa vašim tokenom. Pločice sadrže od 0-3 okvira i od 0-3 zadataka, i svaki dolazi u jednoj od četiri boje. Zadatak može biti, na primer, zelena trojka, i da bi se ispunio taj zadatak, pločica sa zadatkom mora biti deo seta tri pločice koje imaju zeleni okvir, bilo direktno ili preko ortogonalnog lanca povezanih pločica sa zelenim okvirima.

Zadaci mogu biti i dvobojni, npr. crvena i braon, što znači da se okviri obe te boje mogu koristiti za ispunjavanje zadataka. Takođe, zadatak može biti i 4 žute ili 4 braon. Postoje i uslovni zadaci gde je neki potrebno ispuniti pre nekih drugih.

Ko god prvi postavi sve svoje tokene pobeđuje! Framework takođe sadrži i solo varijantu u kojoj trebate da postavite sve svoje tokene na pločice koje trebaju biti poslagane u mrežu oblika 5x5.


Društvena igra Framework na boardgamegeek.com

Framework
Opšte informacije
Trajanje partije 30 minuta
Uzrast 8+
Broj igrača 1-4
Kompleksnost 1.92 / 5
Mehanike igre Solo / Solitaire Game, Tile Placement
Dizajner Uwe Rosenberg
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Framework
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Edition Spielwiese
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1847
4,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro