Meni
Korpa

Azul

Azul
Azul
Azul
Azul
Azul
BESTSELER
Azul
Azul
Azul
Azul
Azul

Opis artikla

Azul je društvena igra koja je prograšena za najbolju svetsku igru 2018. godine. Ova porodična društvena igra, svojim izgledom i dizajnom, osvaja na prvi pogled, a sjajnim mehanikama i kvalitetom zadržava igrače kraj sebe satima.

Tema je inspirisana mavarskim mozaicima koji krase pojedine zgrade u Portugalu. Igra vas stavlja u ulogu keramičara ili dekoratera koji ukrašava zid prelepim pločicama.

Azul je apstraktna društvena igra u kojoj sakupljate pločice različitih boja, postavljate ih na svoju tablu po određenom redosledu i na osnovu toga dobijate poene. Sam način biranja pločica je ono što igri daje specifičnost, ali i interaktivnost, zato što je potrebno pratiti i table ostalih igrača ukoliko želite da odigrate dobro i pobedite. 

Azul zbog svoje popularnosti ima 4 potpuno nezavisne igre u seriji. Ovo je prva od njih, i ne može se mešati ili kombinovati sa ostalim igrama iz serije. Svaka od tih igara je specifična, a poslednja od njih - Azul Kraljičin vrt, takođe je prevedena na srpski jezik.  

Azul
Opšte informacije
Trajanje partije 30-45 minuta
Uzrast 8+
Broj igrača 2-4
Kompleksnost 1.76 / 5
Mehanike igre Drafting, End Game Bonuses, Pattern Building, Set Collection, Tile Placement, Turn Order: Claim Action
Dizajner Michael Kiesling
Jezik izdanja Srpski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Azul
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač MIPL
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: BG676
5,600.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro