Meni
Korpa

Red Rising

Red Rising
Red Rising
Red Rising
Red Rising
Nema na stanju
Red Rising
Red Rising
Red Rising
Red Rising

Opis artikla

Društvena igra Red Rising je zasnovana na futurističkom serijalu romana Pirsa Brauna. U ovim romanima distopijsko društvo podeljeno na 14 kasta, koje su nazvane po bojama. Ljudima su dodeljene uloge u životu koje je naizgled nemoguće prekinuti. Crvena, najniža kasta, pokušava to da promeni. Vi predstavljate kuću koja pokušava da dođe na vlast dok okuplja sledbenike oko sebe (karte). Hoćete li uspeti da zbacite dru]tvene lance ili ćete prihvatiti dominaciju Zlatnih?

Igru počinjete sa rukom od 5 karata, a na svom potezu ćete rasporediti 1 od tih karata na lokaciju na tabli, aktivirajući sposobnost te karte. Zatim ćete uzeti gornju kartu sa druge lokacije (licem prema gore) ili sa vrha špil (licem prema dole) i dobićete bonus te lokacije i dodati kartu u ruku. Ako ste u bilo kom trenutku zadovoljni svojom rukom karata, možete na svom potezu da otkrijete kartu sa vrha špila i postavite je na lokaciju da biste stekli bonus od te lokacije.


Mešavina različitih oprobanih mehanika (hand managment, engine building...), laka i jednostavna pravila kao i odlična produkcija, karakteristična za Stonemaier games, su same po sebi najbolja preporuka za Red Rising.


Društvena igra Red Rising na boardgamegeek.com

Red Rising
Opšte informacije
Trajanje partije 40-60 minuta
Uzrast 14+
Broj igrača 1-6
Kompleksnost 2.28 / 5
Mehanike igre Card Drafting, Dice Rolling, End Game Bonuses, Hand Management Solo / Solitaire Game, Take That, Variable Player Powers
Dizajner Alexander Schmidt, Jamey Stegmaier
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Red Rising
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Stonemaier Games
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1605
5,000.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro