Meni
Korpa

It's a Wonderful World

It's a Wonderful World
It's a Wonderful World
It's a Wonderful World
Nema na stanju
It's a Wonderful World
It's a Wonderful World
It's a Wonderful World

Opis artikla

Društvena igra It's a Wonderful World je jedna od najboljih draft igara izašlih u poslednjih nekoliko godina. Osnovna mehanika je ista kao u igarama poput 7 Wonders i Sushi Go!, a donosi više zabave bez povećanja kompleksnosti.


Koristeći standardni draft, igrači će odabrati 7 karata u svakoj od četiri runde. Svaku karta koju odaberete možete da odbacite da bi uzeli resurse koji su prikazani u donjem desnom uglu ili da je izgradite. Svaka karta, u gornjem levom uglu, ima naznačene resurse koji su neophodni za njenu izgradnju i tokom faze proizvodnje na njih ćete dodavati resurse. Kada skupite sve neophodne resurse, karta će biti izgrađena i moći ćete da je dodate u svoj grad. Karte u vašem gradu mogu da proizvode resurse ili pružaju mogućnost za bodovanje. Tokom proizvodnje resursi se rasporoeđuju jedan po jedan po tačno određenom redosledu, što znači da je moguće da izgradite kartu koja će moći da proizvede resurs u istom tom krugu. U igri koja traje samo četiri runde, ovo može da bude izuzetno važno.


It's a Wonderful World je laka igra za učenje, brza za igranje i neverovatno zabavna. Jednostavna i jasna pravila omogućiće vam da napravite neke neverovatne kombinacije i pronađete razne načine za osvajanje bodova.


Društvena igra It's a Wonderful World na boardgamegeek.com

It's a Wonderful World
Opšte informacije
Trajanje partije 30-60 minuta
Uzrast 14+
Broj igrača 1-5
Kompleksnost 2.30 / 5
Mehanike igre Card Drafting, Hand Management, Set Collection, Simultaneous Action Selection, Solitaire Game, Variable Player Powers
Dizajner Frédéric Guérard
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra It's a Wonderful World
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač La Boite de Jeu
Zemlja porekla Kina
  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1512
5,000.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro