Meni
Korpa

Jurassic Brunch

Jurassic Brunch
Jurassic Brunch
Jurassic Brunch
Nema na stanju
Jurassic Brunch
Jurassic Brunch
Jurassic Brunch

Opis artikla

Jurassic Brunch je jednostavna, apstraktna strateška društvena igra za decu, u dva igrača, legendarnog dizajnera Bruna Cathale (Kingdomino, 7 Wonders Duel, Five Tribes i mnoge druge). Jurassic Brunch je samostalna igra, ali može da se kombinuje sa igrom Jurassic Snack i u tom slučaju može da igra četrir igrača.

Vašim triceratopsima se jako sviđa sveža trava sa susednog pašnjaka. Ako želite da pobedite vaši triceratops moraju da pojedu više trave od protivničkih dinosaursa. U pomoć možete da pozovete raptora da uplaši i otera tuđe triceratopse. Tabla za igru se sastoji od četiri nasumično postavljene ploče. Postavite triceratopse na polja sa jajima odgovarajuće boje, a zatim promešajte žetone sa travom i postavite ih licem prema dole na sva prazna polja. U svakom potezu su vam dostupne dve akcije: pomeranje vašeg triceratopsa ili pomeranje raptora. Igrači naizmenično odigravaju po dve akcije, koje mogu da budu iste ili različite i koje mogu da uključuju istog dinosaura, ali i ne moraju. Triceratopsi imaju samo jednu želju, a to je da pojedu što više trave. Triceratopsi se kreći ortogonalno onoliko polja koliko želite ili dok ih ne blokiraju drugi triceratopsi, raptor, ivica table za igru ili žeton sa travom. U ovom poslednjem slučaju, triceratops jede žeton sa travom i odmah primenjuje efekata koji se nalazi na donjoj strani žetona. Raptor ima jedan jedini cilj, da otera druge dinosaure. Raptor se kreće ortogonalno ili dijagonalno dokle ga nešto ne zaustavi. Kada stigne triceratopsa, raptor zauzima njegovo polje, a triceratops se vraća u rezerve svog vlasnika. Igra se završava kada na tabli za igru nema više žetona sa travom. Pobeđuje igrač koji je pojeo više trave. 

Sjajne ilustracije i fenomenalne figurice dinosaurusa privućiće i mlađe i starije igrače, a jednostavna pravila i duboka strategija su ono zbog čega će se svi vraćati ovoj igri. 


Društvena igra Jurassic Brunch na boardgamegeek.com

Jurassic Brunch
Opšte informacije
Trajanje partije 15 minuta
Uzrast 7+
Broj igrača 2
Kompleksnost 1.25 / 5
Mehanike igre Grid Movement
Dizajner Bruno Cathala
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Jurassic Brunch
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač The Flying Games
Zemlja porekla Kina
  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1534
2,800.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro