Meni
Korpa

Kamon

Kamon
Kamon
Kamon
Kamon

Opis artikla

Kamon je apstraktna strateška društvena igra za dva igrača. Da biste postavili igru morate da  promeša 37 žetona (jedan prazan žeton i 36 žetona u šest boja sa šest različitih simbola, pri čemu se svaka kombinacija pojavljuje samo jednom) i popunite heksagonalnu mrežu koja predstavlja tablu za igru. Prazan žeton popunjava prostor i služi kao prepreka.

Na početku igre, crni igrač mora da postavi jednu svoju figuru na polje koje dodiruje samo jednu stranu table za igru. Žeton na ovom polju, npr. crvena riba, označava gde beli igrač mora da postavi svoju figuru u sledećem potezu -  ili na crveni žeton ili na žeton sa ribom, a figura belog igrača ograničava gde crni igrač može da postavi svoju sledeću figuru. Igrači nastavljaju da se smenjuju na ovaj način, a igra se završava odmah kada se ispuni jedan od tri uslova za pobedu:

Igrač je uspeo da poveže dve suprotne ivice table za igru svojim figurama.

Igrač je uspeo da okruži jedan ili više polja sa petljom svojih figura bez obzira na to da li su ta polja prazna ili su zauzeta protivnikovim figurama.

Igrač je uspeo da spreči svog protivnika da postavi figuru, npr. zauzimanjem žute planine kada više nema dostupnih žutih žetona ili žetona sa planinom.


Društvena igra Kamon na boardgamegeek.comKamon
Opšte informacije
Trajanje partije 10 minuta
Uzrast 8+
Broj igrača 2
Kompleksnost 2.00 / 5
Mehanike igre Enclosure, Hexagon Grid, Network and Route Building
Dizajner Bruno Cathala
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Kamon
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Cosmoludo
Zemlja porekla Nemačka
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: BG1814
3,000.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro