Meni
Korpa

Spirit Island

Spirit Island
Spirit Island
Nema na stanju
Spirit Island
Spirit Island

Opis artikla

Društvena igra Spirit Island je kompleksna tematska kooperativna igra u kojoj se igrači zajedno bore protiv kolonizatora njihovog ostrva.

Igrači su različiti duhovi koji koriste svoje sposobnosti kako bi branili ostrvo. Svaki krug, igrači simultano biraju koju će karticu odigrati. Za odigravanje kartica se koristi resurs moći. Odigravanjem kombinacija kartica koje se poklapaju po elementima, moguće je dobiti bonnus efekte. Kolonizatori će se širiti po mapi ostrva i bitno je da isplanirate i postavljate im zamke. Kako igra bude tekla, tako će se kolonizatori više širiti po ostrvu, ali ćete i vi kao duhovi ostrva dobijati moćnije sposobnosti i više alata za borbu. Uz igru dolaze i različiti neprijatelji (kolonizatori) koji će drugačije igrati proti vas.


Društvena igra Spirit Island na boardgamegeek.com

Spirit Island
Opšte informacije
Trajanje partije 90-120 minuta
Uzrast 13+
Broj igrača 1-4
Kompleksnost 4.05 / 5
Mehanike igre Action Retrieval, Area Majority / Influence, Automatic Resource Growth, Campaign / Battle Card Driven, Cooperative Game, Events, Hand Management, Modular Board, Set Collection, Simultaneous Action Selection, Solo / Solitaire Game, Variable Player Powers, Variable Set-up
Dizajner R. Eric Reuss
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Spirit Island
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Greater Than Games
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG884
12,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro