Meni
Korpa

Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island

Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island
Nema na stanju

Opis artikla

Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island predstavlja epsku avanturu na pustom ostrvu za jednog do četiri igrača. Gradićete sklonište, ležaljke, oružje, oruđe poput sekira, noževa, vreća, radićete sve što možete da bi uspeli da preživite. Moraćete da se izborite za hranu, odbranite od napada divljih zveri i da se zaštitete od opakih vremenskih uslova koji mogu da zadese ovo pusto (ukleto) ostrvo...

Take the role of one of four characters from the ship crew (cook, carpenter, explorer or soldier) and face the adventure. Use your determination skills to help your team mates, discuss with them your plan and put it into practice. Debate, discuss, and work on the best plan you all can make.

Možete biti jedan od četiri brodolomca (kuvar, stolar, istraživač ili vojnik) i sami ili sa družinom krenuti u ovu uzbudljivu i neizvesnu avanturu. Iskoristite svoje veštine kako bi pomogli svojim prijateljima, razmotrite i zajedno napravite plan, a nakon toga se potrudite da ga i sprovedete. Zajedno i složno smislite koji je to plan koji će vam dati najveće šanse da preživite.

Tragajte za izgubljenim blagom. Otkrijte razne misterije. Pratite ciljeve u šest različitih veoma raznovrstih scenarija koje igra nudi. Ali pre svega, zapalite vatru... 

Igra vam nudi 6 različitih scenarija od kojih su neka: budite isterivač duhova na ukletom ostrvu ili lovac na blago na vulkanskom ostrvu. Ili budite spasilački tim koji je krenuo u potragu za mladom devojkom izgubljenom na ostrvu.

Neka avantura počne!

Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island je igra u kojoj igrači zajedno igraju protiv svega što igra može da stavi pred njih. Ova igra će izazvati emocije i uzbuđenja kakve mogu da izazovu neke od najboljih knjiha pisaca Žil Verna ili Danijela Defoa. 

Jednostavna pravila su odlično ukombinovana sa temom igre i omogućavaju igračima da se zaista ubace u ulogu brodolomaca koji su se nasukali na napušteno ostrvo.

Ovo je najnovije izdanje igre iz 2016. godine.


Društvena igra Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island na boardgamegeek.com

Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island
Opšte informacije
Trajanje partije 60-120 minuta
Uzrast 14+
Broj igrača 1-4
Kompleksnost 3.79 / 5
Mehanike igre Cooperative Play, Variable Player Powers, Worker Placement, Campaign Game, Solo / Solitaire Game
Dizajner Joanna Kijanka, Ignacy Trzewiczek
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Portal Games
Zemlja porekla Kina
  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG489
7,800.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro