Meni
Korpa

Tiny Towns

Tiny Towns
Tiny Towns
Tiny Towns
Nema na stanju
Tiny Towns
Tiny Towns
Tiny Towns

Opis artikla

Vi ste gradonačelnik malog gradića u šumi u kojem su manja stvorenja iz šume stvorila civilizaciju skrivenu daleko od predatora. Ova nova zemlja je mala i resursa je malo, tako da uzimate ono što možete dobiti i nikada ne kažete ne građevinskom materijalu. Pametno planirajte i izgradite uspešan grad, i ne dozvolite da bude pun višaka resursa! Ko god izgradi najprosperitetniji Tiny Town pobeđuje!

U društvenoj igri Tiny Towns, vaš grad je predstavljen tablom veličinom 4x4 na koju ćete postavljati kocke resursa u specifične rasporede kako biste izgradili vaše graževine. Svaka zgrada nosi poene (VP) na jedinstven način. Kada nijedan igrač ne može staviti više resursa ili izgraditi nijednu zgradu, igra se završava, a svi kvadrati bez zgrade vrijede -1 VP. Pobednik igre (ko bi rekao?) je igrač koji ima najviše poena!


Društvena igra Tiny Towns na boardgamegeek.com

Tiny Towns
Opšte informacije
Trajanje partije 45 minuta
Uzrast 14+
Broj igrača 1-6
Kompleksnost 2.05 / 5
Mehanike igre End Game Bonuses, Follow, Grid Coverage, Pattern Building, Player Elimination, Solo / Solitaire Game, Turn Order: Progressive, Variable Phase Order, Variable Player Powers, Variable Set-up
Dizajner Peter McPherson
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Tiny Towns
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Alderac Entertainment Group
Zemlja porekla Kina
  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG207
6,000.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro