Meni
Korpa

Underwater Cities

Underwater Cities
Underwater Cities
Underwater Cities
Underwater Cities
Nema na stanju
Underwater Cities
Underwater Cities
Underwater Cities
Underwater Cities

Opis artikla


U društvenoj igri Underwater Cities igrači predstavljaju najveće umove čovečanstva koji su dobili zadatak da, zbog prenaseljenosti Zemlje, izgrade funkcionalna i samoodrživa podvodna naselja. 


Underwater Cities je društvena igra u kojoj je zastupljeno više različitih mehanika. Može se reći da je glavna mehanika postavljanje radnika iako umesto samih radnika na akciona polja odigravamo karte iz ruku. Veoma bitne mehanike su upravljanje resursima i izgradnja grada, tako da je veoma bitno da pažljivo da planirate svoje akcije tako da ih povežete da biste ostvorili bolje rezultate i veće koristi. Underwater Cities je igra u kojoj je veoma izražena tema. Na primer, kada odigravate akciju na tabli, takođe morate da odigrate kartu iz ruke. Ako izaberete kartu koja se podudara sa bojom akcionog polja, moći ćete da iskoristite i kartu. Ako se ne podudara, karta se odbacuje. Pravila kažu da se to dešava zato što ste poslali da taj  posao obavi neko ko nije stručan za taj posao. Način na koji funkcioniše vaš grada, takođe, odgovara temi. U oblastima bez grada možete da gradite farme, laboratorije ili postrojenja za desalinizaciju. Ali od njih nećete ništa dobiti tokom proizvodnje jer još uvek nemate grad u kojem bi radnici mogli da žive.


Da li ćete se usredsrediti na određeni tip građevina koje će vam doneti veliku proizvodnju? Ili ćete želeti da svaki grad podjednako razvijate da biste osvojili bonus poene na kraju igre? Underwater Cities je veoma strateška društvena igra koja igračima pruža mnogo različitih načina da osvoje poene i domognu se konačne pobede.

 Društvena igra Underwater Cities na boardgamegeek.com

Underwater Cities
Opšte informacije
Trajanje partije 80-150
Uzrast 12+
Broj igrača 1-4
Kompleksnost 3.59/5
Mehanike igre End Game Bonuses, Hand Management, Income, Network and Route Building, Solo / Solitaire Game, Turn Order: Stat-Based, Worker Placement
Dizajner Vladimir Suchy
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Underwater Cities
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Delicious Games
Zemlja porekla Češka republika

Video pravila

  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG361
7,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro