Meni
Korpa

Legends of Andor

Legends of Andor
Legends of Andor
Nema na stanju
Legends of Andor
Legends of Andor

Opis artikla

Legends of Andor je kooperativna avanturistička društvena igra za 2 do 4 igrača. Dizajner Mihael Menzel je poznatiji po neverovatnim ilustracijama za društvene igre, ali igra Legends of Andor dokazuje da je čovek sa mnogo talenta!

Andor je izmišljeno, magično carstvo, koje pokušavaju da osvoje horde zla! Ovde stupate vi, hrabra družina avanturista, svaki sa svojim prednostima i manama. Da li ste sposobni da odbijete napade raznih čudovišta i zveri i osigurati granice carstva?

Postoje različiti scenariji koje možete da igrate kao samostalne misije, ali oni mogu da budu i deo kampanje, ako ih igrate po redu. Uz svaki scenario, dolazi poseban špil karata sa legendama. Bitan element igre je skala Legendi koja služi za obeležavanja vremena u igri. Kada marker dođe na određenu, izvlači se karta sa vrha špila karata sa legendama, koje uvode različite efekte u scenario: dolazak novih likova, unapređenje akcija, napade na carstvo i tako dalje.

Društvena igra Legends of Andor ima odlične ocene i mnoštvo ekspanzija. Čini se kao da je kraljevina Andor veoma traženo mesto, gde mnogi heroji žele da se uključe u akciju! Naravno od vas zavisi da li ćete se posvetiti lutanju i traženju slave i bogatstava ili će odlučiti da brane zemlju od zlih hordi.


Društvena igra Legends of Andor na boardgamegeek.com

Legends of Andor
Opšte informacije
Trajanje partije 60-90 minuta
Uzrast 10+
Broj igrača 2-4
Kompleksnost 2.76 / 5
Mehanike igre Area Movement, Cooperative Game, Dice Rolling, Scenario / Mission / Campaign Game, Variable Player Powers
Dizajner Michael Menzel
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Legends of Andor
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač KOSMOS
Zemlja porekla Nemačka

Video pravila

  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG529
8,000.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro