Meni
Korpa

Ostrvo Mačaka

Ostrvo Mačaka
Ostrvo Mačaka
Ostrvo Mačaka
Ostrvo Mačaka
BESTSELER
Ostrvo Mačaka
Ostrvo Mačaka
Ostrvo Mačaka
Ostrvo Mačaka

Opis artikla

Svi stanovnici Olujnog Kraja znaju za legendu o predivnom ostrvu, koje je drevna rasa mudrih, žestokih i razigranih mačaka pretvorila u svoj dom. Istraživači koji su se nedavno vratili u grad doneli su vest da ostrvo zaista postoji. Međutim ostrvu preti velika opasnost. Armije Veša Crnorukog su svakog dana sve bliže i ništa ih neće sprečiti u nameri da unište ostrvo!

Društvena igra Ostrvo mačaka je jedna od najboljih igara sa postavljanjem poliomino pločica ali ona nudi još mnogo toga. Postoji mnogo elemenata koji ovu društvenu igru čine veoma zaraznom. Vaš cilj je da spasite što više mačaka i da ih ukrcate na svoj brod, i to tako da zadržite porodice mačaka (mačke iste vrste, odnosno boje) na okupu. Svaka mačka je predstavljena jedinstvenom poliomino pločicom (pločice koje imaju oblik nalik oblicima u Tetrisu). Međutim, mačke vole da se izležavaju i igraju, tako da je pravi izazov da se različiti oblici mačjih pločica lepo uklope u brod! Ali potrudite se jer što je porodica veća, više bodova ćete osvojiti. Mačke možete da iskoristite za hvatanje dosadnih pacova na brodu, i na taj način izbegnete negativne poene. Negativni poeni se takođe mogu izbeći efikasnim postavljanjem mačaka u različite prostorije na brodu. Što manje praznih prostorija na brodu, manje negativnih poena! Osim slaganja mačaka na brod, bitan element igre čini draftovanje karata i različiti efekti koje karte imaju. Ovo donosi dodatne slojeve strategije i taktike u igru.

Ostrvo mačaka je takmičarska igra jer svi igrači da žele da utovare najbogatiji tovar na svoj brod, ali nema mnogo načina na koje igrači mogu direktno da ometaju jedni druge. Porodična verzija (lakša verzija igre idealna za mlađe i neiskusne igrače) sadrži samo postavljanje mačaka, što garantuje zabavnu, ali ne i previše komplikovanu igru. Takođe postoji i solo verzija igre, koja jako dobro oponaša kompleksnost igre u više igrača.

Ne morate da budete osoba koja je luda za mačkama da biste uživali u ovoj igri. Ostrvo mačaka je dobro zaokružena igra u kojoj mogu da uživaju i početnici i iskusni igrači. Sve u svemu, veoma zarazna igra, sa veoma kvalitetnim komponentama koja nudi puno zabave!


Društvena igra The Isle of Cats na boardgamegeek.com

Ostrvo Mačaka
Zaštitite vašu igru MIPL zaštitama za karte
3x MIPL Siva (219 karata veličine 63.5x88 mm)
Opšte informacije
Trajanje partije 60-90 minuta
Uzrast 8+
Broj igrača 1-4
Kompleksnost 2.31 / 5
Mehanike igre Card Drafting, Drafting, Grid Coverage, Hidden Victory Points, Income, Pattern Building, Set Collection, Solo / Solitaire Game, Square Grid, Tile Placement, Turn Order: Stat-Based
Dizajner Frank West
Jezik izdanja Srpski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Ostrvo mačaka
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač MIPL
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: BG1305
6,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro