Meni
Korpa

Kaskadija

Kaskadija
Kaskadija
Kaskadija
BESTSELER Nema na stanju
Kaskadija
Kaskadija
Kaskadija

Opis artikla

Kaskadija je apstraktna društvena igra postavljanja pločica i biranja tokena. Pacifički severozapad, poznat kao i Kaskadija je geografska oblast u zapadnoj Severnoj Americi omeđena Tihim okeanom na zapadu i (grubo) Stenovitim planinama na istoku koji je poznat po netaknutoj prirodi.

U društvenoj igri Kaskadija, igrači se takmiče da naprave najskladniji ekosistem na pacifičkom severozapadu tako što biraju pločice staništa i tokene životinja u cilju da naprave prelepi mozaik predela. Svaka partija igre Kaskadija garantuje unikatnu kombinaciju ciljeva koji su povezani za svaku od pet vrsta divljih životinja. Dok postavljaju tokene životinja na način koji će im doneti poene, igrači će se takmičiti i koji će formirati najveći region staništa istog tipa. Gradeći svoj ekosistem igrači moraju da vode računa na staništa koja formiraju i životinje koje naseljavaju, sa ciljem da stvore najharmoničniji ekosistem u celoj Kaskadiji.

Društvena igra Kaskadija je osvojila brojne nagrade od kojih je svakako najznačajnija nagrada za najbolju igru godine - Spiel des Jahres 2022. godine.

Društvena igra Kaskadija na boardgamegeek.com

Kaskadija
Opšte informacije
Trajanje partije 30-45 minuta
Uzrast 10+
Broj igrača 1-4
Kompleksnost 1.84 / 5
Mehanike igre End Game Bonuses, Hexagon Grid, Open Drafting, Pattern Building, Solo / Solitaire Game, Tile Placement, Variable Set-up
Dizajner Randy Flynn
Jezik izdanja Srpski
Jezička zavisnost Vrlo malo teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Kaskadija
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač MIPL
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1839
4,200.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro