Meni
Korpa

Catan - Dodatak za 5. i 6. igrača

Catan - Dodatak za 5. i 6. igrača
Catan - Dodatak za 5. i 6. igrača
Catan - Dodatak za 5. i 6. igrača
Catan - Dodatak za 5. i 6. igrača

Opis artikla

Catan je jedna od najpoznatijih i najprodavanijih društvenih igara današnjice. Jednostavan, ali zanimljiv dizajn Klausa Tojbera iz 1995. godine označio je početak ere modernih društvenih igara. Dodatak za 5. i 6. igrača omogućava vam da u ovoj igri uživate u još većem društvu.

Osnovna igra Catan vas ograničava na tri ili četiri igrača. Iako je iskustvo igre u tri ili četiri igrača fantastično, mnogi žele da se okušaju u partiji sa više igrača. Sa ovim dodatkom to možete da učinite.

Dodatak vam donosi još 11 šestougaonih polja, dodatne delove okvira, numerisane tokene i karte sa resursima što će vam omogućiti da napravite mnogo veću tablu za igru. Na ovom većem ostrvu igra se gotovo identično kao i na običnom Catanu. Jedina razlika je u tome što na kraju svakog poteza postoji vandredna faza gradnje. Kada aktivni igrač završi svoj potez ostali igrači, počevši od igrača levo od njega pa u smeru kretanja kazaljke na satu, mogu da grade i kupuju razvojne karte. Osim što ovo novo pravilo dosta ubrzava igru ne morate nervozno da isčekujete da na kockicama padne „sedmica” dok se vaša ruka puni resursima tokom poteza petoro drugih igrača.

Društvena igra Catan - Dodatak za 5. i 6. igrača na boardgamegeek.com
Catan - Dodatak za 5. i 6. igrača
Zaštitite vašu igru MIPL zaštitama za karte
1x Crvena (36 karata veličine 45 x 68mm)
Opšte informacije
Trajanje partije 90 minuta
Uzrast 10+
Broj igrača 5-6
Kompleksnost 2.32 / 5
Mehanike igre Dice Rolling, Hexagon Grid, Hand Management, Income, Modular Board, Network and Route Building, Race, Random Production, Trading, Variable Set-up
Dizajner Klaus Teuber
Jezik izdanja Srpski
Jezička zavisnost Vrlo malo teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Catan dodatak za 5. i 6. igrača
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač MIPL
Zemlja porekla Nemačka
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 3830049970630
3,000.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro