Meni
Korpa

Catan: Blago, zmajevi i istraživači (Slo)

Catan: Blago, zmajevi i istraživači (Slo)
Catan: Blago, zmajevi i istraživači (Slo)
Nema na stanju
Catan: Blago, zmajevi i istraživači (Slo)
Catan: Blago, zmajevi i istraživači (Slo)

Opis artikla

Ekspanzija Blago, zmajevi i istraživači donosi 6 novih scenarija za ekspanzije Pomorci i Gradovi i vitezovi.


Dobrodošli u nove avanture na ostrvu Katan.

Ekspanzija Blago, zmajevi i istraživači donosi šest novih scenarija. Ovi scenariji su pre svega namenjeni ljubiteljima Catan-a, koji već imaju iskustva sa ekspanzijama Pomorci i Gradovi i vitezovi i koji žele kompleksniju igru. Scenariji „Pustinjski zmajevi“, „Veliki Katan“, „Veliki Kanal“ i „Ukleta zemlja“ nude potpuno novu dimenziju igre. Za one koji vole da otkrivaju ostrva Katana, ali na lakši način, postoje scenariji „Ostrva sa blagom“ i „Odlazak u nepoznato“. Za sve, čak i one koji smišljaju sopstvene scenarije ili menjaju postojeće, ekspanzija „Blago, zmajevi i istraživači“ donosi dosta novih mogućnosti. Želimo vam mnogo zabave u otkrivanju Katana!

U svim scenarijima primenjuju se pravila osnovne igre Catan i ekspanzije Pomorci. U scenarijima koje igrate sa Gradovima i vitezovima, morate uzeti u obzir pravila ove ekspanzije. U kombinaciji Pomoraca i Gradova i vitezova, koristite pravila navedena u pasusu Igra sa ekspanzijom Pomorci (Catan – ekspanzija Gradovi i vitezovi, 1. srpsko izdanje, Igroljubka 2018, strana 9). Odstupanja od ovih pravila i dodatna pravila su opisana u svakom scenariju posebno.

Izdanje igre je na slovenačkom jeziku ali igra je potpuno jezički nezavisna, a srpska pravila možete naći na ovom linku.


Napomena: Ovo je ekspanzija, nije samostalna igra. Da biste mogli da igrate ekspanziju Blago, zmajevi i istraživači neopho je da posedujete osnovnu igru Catan, ekspanziju Pomorci (za svih 6 scenarija) i ekspanziju Gradovi i vitezovi (za 4 scenarija).Društvena igra Catan: Blago, zmajevi i istraživači na boardgamegeek.comCatan: Blago, zmajevi i istraživači (Slo)
Opšte informacije
Trajanje partije 60-180 minuta
Uzrast 12+
Broj igrača 3-4
Kompleksnost 2.00 / 5
Mehanike igre Dice Rolling, Hexagon Grid, Hand Management, Income, Modular Board, Network and Route Building, Race, Random Production, Trading, Variable Set-up
Dizajner Klaus Teuber
Jezik izdanja Slovenački
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Catan Blago, zmajevi i istraživači
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Kosmos
Zemlja porekla Nemačka
  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1278
2,600.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro