Meni
Korpa

Everdel

Everdel
Everdel
Everdel
Everdel
BESTSELER
Everdel
Everdel
Everdel
Everdel

Opis artikla

Srpsko izdanje društvene igre Everdel. Dobitna kombinacija dobro osmišljene igre i prelepih ilustracija, učinila je ovu igru jednom od najpopularnijih modernih društvenih igara.


Kao vođa male grupe šumskih stvorenja, vi ste jedan od izabranih koji imaju zadatak da izgrade novo naselje u prelepoj dolini Everdel. Da li ćete moći da prikupite prave resurse i planirate dovoljno dobro da izgradite najuspešniji grad pre nego što zima donese mraz?


Osnovne mehanike u
Everdelu su postavljanje radnika i izgradnja grada. Ova dve mehanike odlično funkcionišu zajedno, dok igrači iz poteza u potez šalju svoje radnike da skupljaju resurse i uzimaju nove karte, ili odigravaju karte iz ruke kako bi proširili grad koji grade u šumovitoj dolini Everdel.


Pravila igre su dovoljno jednostavna da brzo i lako naučite igru, ali Everdel nije jednostavna igra. Odluke koje donosite na svakom potezu moraju da se uklope u strategiju koja obuhvata čitavu igru, pri čemu akciona mesta na koja šaljete svoje radnike i karte koje odigravate direktno utiču na izbore koje možete da donesete u budućim krugovima i rundama. Pored toga, akciona mesta koja su vam dostupna i karte koje možete uzeti na početku igre će se razlikovati u svakoj igri koju igrate. Svaki put kada postavite igru, imaćete novu zagonetku sa kojom ćete se uhvatiti u koštac i nove izazove koje morate da rešite dok pokušavate da dobijete stvari koje želite pre svojih protivnika.


Everdel nije samo društvena igra, već i pravo umetničko delo. Šumska stvorenja koja naseljavaju ovaj svet oživela su zahvaljujući zadivljujućim ilustracijama Endrju Boslija i svaka komponenta je vrhunski izrađena. Pored miplova šumskih životinja i oblikovanih žetona resursa, imate i veliko kartonsko drvo, koje igri daje jedinstven karakter i fantastičnu vizuelnu privlačnost.


Društvena igra Everdel na board gamegeek.com

Everdel
Opšte informacije
Trajanje partije 40-80 minuta
Uzrast 13+
Broj igrača 1-4
Kompleksnost 2.82 / 5
Mehanike igre Card Drafting, End Game Bonuses, Hand Management, Income, Solo / Solitaire Game, Variable Set-up, Worker Placement
Dizajner James A. Wilson
Jezik izdanja Srpski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Everdel
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Starling Games
Zemlja porekla Kina
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: BG1672
6,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro