Meni
Korpa

Everdel

Everdel
Everdel
Everdel
Everdel
BESTSELER
Everdel
Everdel
Everdel
Everdel

Opis artikla

Srpsko izdanje društvene igre Everdel. Dobitna kombinacija dobro osmišljene igre i prelepih ilustracija, učinila je ovu igru jednom od najpopularnijih modernih društvenih igara.


Kao vođa male grupe šumskih stvorenja, vi ste jedan od izabranih koji imaju zadatak da izgrade novo naselje u prelepoj dolini Everdel. Da li ćete moći da prikupite prave resurse i planirate dovoljno dobro da izgradite najuspešniji grad pre nego što zima donese mraz?


Osnovne mehanike u
Everdelu su postavljanje radnika i izgradnja grada. Ova dve mehanike odlično funkcionišu zajedno, dok igrači iz poteza u potez šalju svoje radnike da skupljaju resurse i uzimaju nove karte, ili odigravaju karte iz ruke kako bi proširili grad koji grade u šumovitoj dolini Everdel.


Pravila igre su dovoljno jednostavna da brzo i lako naučite igru, ali Everdel nije jednostavna igra. Odluke koje donosite na svakom potezu moraju da se uklope u strategiju koja obuhvata čitavu igru, pri čemu akciona mesta na koja šaljete svoje radnike i karte koje odigravate direktno utiču na izbore koje možete da donesete u budućim krugovima i rundama. Pored toga, akciona mesta koja su vam dostupna i karte koje možete uzeti na početku igre će se razlikovati u svakoj igri koju igrate. Svaki put kada postavite igru, imaćete novu zagonetku sa kojom ćete se uhvatiti u koštac i nove izazove koje morate da rešite dok pokušavate da dobijete stvari koje želite pre svojih protivnika.


Everdel nije samo društvena igra, već i pravo umetničko delo. Šumska stvorenja koja naseljavaju ovaj svet oživela su zahvaljujući zadivljujućim ilustracijama Endrju Boslija i svaka komponenta je vrhunski izrađena. Pored miplova šumskih životinja i oblikovanih žetona resursa, imate i veliko kartonsko drvo, koje igri daje jedinstven karakter i fantastičnu vizuelnu privlačnost.


Društvena igra Everdel na board gamegeek.com

Everdel
Zaštitite vašu igru MIPL zaštitama za karte
2x Siva i 1x Crvena (129 kartica veličine 63.5x88 i 27 kartica veličine 45x68
Opšte informacije
Trajanje partije 40-80 minuta
Uzrast 10+
Broj igrača 1-4
Kompleksnost 2.82 / 5
Mehanike igre Card Drafting, End Game Bonuses, Hand Management, Income, Solo / Solitaire Game, Variable Set-up, Worker Placement
Dizajner James A. Wilson
Jezik izdanja Srpski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Everdel
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač MIPL
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 785571875096
7,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro