Meni
Korpa

Wayfarers of the South Tigris

Wayfarers of the South Tigris
Wayfarers of the South Tigris
Wayfarers of the South Tigris
Wayfarers of the South Tigris

Opis artikla

Radnja društvene igre Wayfarers of the South Tigris smeštena je u vreme vrhunca Abasidskog kalifata, oko 820. godine. Igrači su hrabri istraživači, kartografi i astronomi, koji su krenuli iz Bagdada da mapiraju okolne zemlje, vodene puteve i nebesa iznad njih. Igrači moraju pažljivo da upravljaju svojim karavanom radnika i opreme, dok redovno izveštavaju Kući mudrosti o svojim otkrićima. Da li ćete uspeti da impresionirate kalifa ili ćete se izgubiti u divljini?

Cilj društvene igre Wayfarers of the South Tigris je da budete igrač sa najviše poena na kraju igre. Poeni se prvenstveno dobijaju mapiranjem zemlje, vode i neba. Igrači takođe mogu da dobijaju poene unapređivanjem svojih karavana, dobijanjem inspiracije od plemića i uticajem na tri esnafa - naučni, trgovački i istraživački. Dok budu otkrivali, igrači će želeti da što pre zabeleže svoj napredak. Igra se završava kada marker jednog igrača stigne do krajnje desne kolone staze dnevnika.


Društvena igra Wayfarers of the South Tigris na boardgamegeek.com

Wayfarers of the South Tigris
Opšte informacije
Trajanje partije 60-90 minuta
Uzrast 12+
Broj igrača 1-4
Kompleksnost 3.78 / 5
Mehanike igre Area Majority / Influence, End Game Bonuses, Modular Board, Open Drafting, Set Collection, Solo / Solitaire Game, Tile Placement, Track Movement, Worker Placement with Dice Workers, Worker Placement, Different Worker Types
Dizajner S J Macdonald, Shem Phillips
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Wayfarers of the South Tigris
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Garphill Games
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: BG1870
8,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro