Meni
Korpa

Under Falling Skies

Under Falling Skies
Under Falling Skies
Under Falling Skies
Under Falling Skies
Under Falling Skies
Under Falling Skies
Under Falling Skies
Under Falling Skies
Under Falling Skies
Under Falling Skies
Under Falling Skies
Under Falling Skies

Opis artikla

Under Falling Skies je društvena igra isključivo za jednog igrača. Kada postavite igru prva asocijacija će vam biti popularna arkadna igra sa kraja sedamdesetih godina prošlog veka - Spaca Invaders, jer na tabli postoji pet kolona niz koje će vanzemaljski leteći brodovi napredovati prema površini Zemlje. Vi ste komandant podzemnog bunkera i izdavaćete naredbe putem postavljanja kockica, koje ne samo da određuju vaše akcije, već i brzinu kretanja osvajačkih brodova. 

Na početku igre vaš podzemni bunker je mali i slabo opremljen, ali tokom igre možete da ga proširujete i poboljšavate, kako bih vam doneo više opcija i bolje verzije već postojećih opcija u odbrani planete od vanzemaljaca. Na početku poteza bacićete svih pet kockica, tri srebrne i dve bele. U svakoj koloni može da se nalzi samo jedna kockica i nakon što je postavite morate da pomerite sve brodove u toj koloni, prema Zemlji, za onoliko polja kolika je vrednost kockice. Ako ste postavili belu kockicu, možete ponovo da bacite preostale kockice pre nego što nastavite da ih postavljate. Akcije vam omogućavaju da steknete specijalne moć, oborite neprijateljske brodove, ometate njihovo kretanje i skupljate informacije o vanzemaljcima. Ovo poslednje je veoma važno jer jeto način na koji se pobeđuje igra.

Odluke koje imate tokom igre, kao što su gde i kada koju kockicu postaviti su prilično teške. Uvek ste svesni žrtava koje podnosite, pa čak i kada dobijete ono što vam je potrebno. Da bi stvari bile zanimljivije, postoje različite table za igru, u zavisnosti od težine koju želite da igrate, kao i kampanja od četiri misije sa novim mehanikama i opcijama.


Društvena igra Under Falling Skies na boardgamegeek.com

Under Falling Skies
Opšte informacije
Trajanje partije 20-40 minuta
Uzrast 12+
Broj igrača 1
Kompleksnost 2.42 / 5
Mehanike igre Dice Rolling, Modular Board, Once-Per-Game Abilities, Re-rolling and Locking, Scenario / Mission / Campaign Game, Solo / Solitaire Game, Square Grid, Sudden Death Ending, Variable Set-up, Worker Placement, Worker Placement with Dice Workers
Dizajner Tomaš Uhlir
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Vrlo malo teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Under Falling Skies
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Czech Games Edition
Zemlja porekla Češka

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: BG1607
3,600.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro