Meni
Korpa

Takenoko

Takenoko
Takenoko
Takenoko
Takenoko
Takenoko
Takenoko

Opis artikla

U ovoj prelepoj igri vi ste u ulozi baštovana i cilj vam je da uzgajite što više bambusa kako bi nahranili kraljevsku pandu.

Po priči, Kineski car je Japanskom caru kao simbol mira poklonio veliku kraljevsku pandu. Kako pande ne žive u Japanu, Japanski car je naredio da se zasadi ogroman vrt pun bambusa i da se panda smesti u taj vrt. Vi ste u ulozi baštovana koji se stara o vrtu i čiji je cilj da panda ne bude gladna.

U samoj igri, igrači će morati da obrade zemlju, da sprovedu navodnjavanje i da gaje jednu od 3 vrste bambusa (zeleni, žuti i i rozi). U ovom zadatku će im pomagati glavni carski baštovan. Dok se brinete o vašem vrtu u isto vreme morate paziti na nezasitu glad kraljevske pande.

Igrač koji uspe da napravi najlepši vrh, a usput se pobrine da ovaj nežni džin ne ostane gladan i dobije sav bambus koji poželi, pobeđuje igru.

Takenoko je vizuelno zaista prelepa igra koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

A dokaz da se zaista radi i o dobroj, a ne samo lepoj igri je i Golden Geek Award, kao i mnoge druge prestižne nagrade koja je igra osvojila.

Takenoko
Opšte informacije
Trajanje partije 45 minuta
Uzrast 8+
Broj igrača 2-4
Kompleksnost 1.98 / 5
Mehanike igre Action Points, Contracts, Dice Rolling, End Game Bonuses, Grid Movement, Hexagon Grid, Modular Board, Network and Route Building, Set Collection, Tile Placement
Dizajner Antoine Bauza
Jezik izdanja Srpski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Takenoko
Uvoznik Games4you
Izdavač Games4you
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 3760267990779
5,300.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro