Meni
Korpa

Pictures

Pictures
Nema na stanju

Opis artikla

Društvena igra Pictures je dobitnik prestižne nagrade Spiel des Jahres (Igra godine) za 2020. godinu. Doista impresivan podvig; ne postoji veće priznanje za porodične društvene igre. Spiel des Jahres je godišnja nagrada koja se dodeljuje najboljoj porodičnoj igri godine. Među prošlim dobitnicima su Catan, Ticket To Ride, Carcassonne, Codenames, Kingdomino, Azul i druge. Pictures je u zaista izvrsnom društvu!

Možete li da napravitei labuda od pertli? Šta je sa suncokretom od štapića i kamenčića? To su izazovi sa kojima ćete se susresti igrajući Pictures! Ovo je jako zabavna igra sa mnogo pogađanja i odbijanja. Napravite mrežu 4 × 4 od 16 krata sa fotografijama i svaki igrač dobija rekvizite sa kojim treba da objasni svoju sliku. Jedan od vas ima pertle, drugi ima kockice u boji, ili karte sa simbolima, neko drugi ima štapiće i kamenčiće, a poslednji igrač ima 6 različitih drvenih blokova! U svakom krugu pokušaćete da objasnite sliku koristeći rauličite komponente. Na svom potezu ćete izvući žeton iz vreće na kojem su koordinate slike koju morate da  objasnite koristeći svoje predmete. Sada na scenu stupa vaša kreativna strana. Vaš cilj je da ostali igrači pogode koju od 16 slika objašnjavate, ali i da pogodite koje slije prave drugi “umetnici”!

Pictures je brza, lagana igra koju može da igra društvo ili cela porodica. Pravila su jednostavna za učenje i objašnjavanje. A sa obzirom na količinu slika koje možete da napravite, Pictures će sigurno postati jedna od vaših omiljenih društvenih igara!

Igra sadrži pravila na srpskom jeziku!


Društvena igra Pictures na boardgamegeek.com

Pictures
Opšte informacije
Trajanje partije 20-30 minuta
Uzrast 8+
Broj igrača 3-5
Kompleksnost 1.03 / 5
Mehanike igre Communication Limits, Pattern Recognition
Dizajner Christian Stöhr, Daniela Stöhr
Jezik izdanja Srpski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Pictures
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač PD Verlag
Zemlja porekla Holandija
  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1501
4,800.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro