Meni
Korpa

Patchwork na srpskom

Patchwork na srpskom
Patchwork na srpskom
Patchwork na srpskom
Patchwork na srpskom
BESTSELER Nema na stanju
Patchwork na srpskom
Patchwork na srpskom
Patchwork na srpskom
Patchwork na srpskom

Opis artikla

Patchwork je igra sa dosta čudnom temom ali je izuzetno zabavna. Dva igrača se takmiče ko će napraviti (istkati) lepši ćilim. Svako od igrača ima svoju tablu veličine 9x9 polja, na glavnu tablu se nasumično postave zakrpe (od kojih se sastavlja vaš ćilim) i svaki igrač dobije 5 dugmadi koja predstavljaju valutu u igri. Zatim igra može da počne

Kada dođete na potez možete da kupite jednu od tri zakrpe koje se nalaze ispred vašeg markera na tabli. Zakrpe plaćate dugmadima i pomerate vremenski token koji vam govori koliko još vremena imate da sastavite vaš ćilim. Nakon toga uzmete zakrpu koju ste kupili i postavite je na vašu tablu gde god želite dokle god se ne preklapa sa vašim ostalim zakrpama (ali bitno je da se dobro uklapa da bi vaš ćilim imao što manje rupa). Ukoliko je vaš vremenski token iza tokena drugog igrača igrate opet, ukoliko je ispred drugi igrač igra. Možete i preskočiti svoj krug i tada postavljate svoj vremenski token odmah ispred protivničkog i iz banke uzmete dugmadi za svako polje koje ste se pomerili.

Na tabli na kojo pratite vreme se nalaze i male zakrpe veličine 1x1 koje su idealne za popunjavanje rupa na vašem ćilimu. Ko prvi dođe do tih polja, pokupi ih. Kada prvi igrač dođe do kraja vremenske table, sabiraju se sva prazna polja na vašem ćilimu i za svako prazno polje gubite jedno dugme. Ko na kraju ima više dugmadi, pobedio je!

Igra je osvojila brojne nagrade u kategorijama igara za 2 igrača. Sjajna zabava za dvoje!


Društvena igra Patchwork na boardgamegeek.com


Patchwork na srpskom
Opšte informacije
Trajanje partije 15-30 minuta
Uzrast 8+
Broj igrača 2
Kompleksnost 1.63 / 5
Mehanike igre Card Drafting, Tile Placement, Pattern Building
Dizajner Uwe Rosenberg
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Patchwork
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Lookout Games
Zemlja porekla Nemačka

Video pravila

  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG029
3,000.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro